Do pojave Brigitte Macron "dress code" za prve dame uvijek je bio isti – ozbiljno i strogo.

Galerija Brigitte Macron Prva dama u tamnoplavim trapericama skinny kroja Brigitte je na sastanku predstavila svoj novi projekt +0 Brigitte Macron

Otkako je Brigitte u oku javnosti, odijevanje prvih dama poprimilo je novu dimenziju, i to onu ležerniju.

Tako je nekada bilo nezamislivo da neka od istaknutih svjetskih prvih dama dođe na sastanak u trapericama jer su se u načelu smatrale previše ležernim odjevnim komadom za njihovu titulu i takve prigode. No 65-godišnja Francuskinja pokazuje da se i to može izvesti na decentan i primjeren način.

Prva dama u tamnoplavim trapericama skinny kroja Prva dama u tamnoplavim trapericama skinny kroja (Foto: AFP)

Na sastanak na kojem je predstavila svoj projekt posvećen edukaciji mladih Brigitte je stigla u svojim omiljenim trapericama. Tamnoplavi model skinny kroja spojila je s jednostavnom bijelom košuljom, sakoom i crnim gležnjačama.

Jesu li traperice primjerene za ovakve poslovne prigode?

glasova:

S obzirom na to da se radi o jednostavnom modelu u tamnoj nijansi bez ikakvih dodataka, aplikacija ili ispranih detalja, prvoj dami nitko ne može prigovoriti da vizualno potpuno neutralne traperice nisu bile primjerene za takav tip događanja.

Upravo je ležerniji pristup odijevanju i igranje s modernijim odjevnim komadima ono što većina modnih kritičara hvali kada je u pitanju stil Brigitte Macron pa će oni sigurno odobriti i njezinu odluku da umjesto retro dvodijelnih kostimića posegne za trapericama.

Brigitte je na sastanku predstavila svoj novi projekt Brigitte je na sastanku predstavila svoj novi projekt (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju