Brigitte Macron susrela se s predstavnicima organizacije e-Enfance koja se bavi zaštitom maloljetnika na internetu. Susret je održan u novom prostoru nacionalnog telefonskog centra za maloljetne žrtve digitalnog nasilja. Spomenuta organizacija pruža potporu mladima u slučaju bilo kakvog oblika digitalnog nasilja, internetske krađe identiteta, osvetničke pornografije, ucjene i izloženosti svim vrstama nasilnog sadržaja.

Galerija Brigitte Macron u posjetu telefonskom centru organizacije e-Enfance Brigitte Macron u kaputu modne kuće Louis Vuitton Kaput modne kuće Louis Vuitton +1 Kaput modne kuće Louis Vuitton

U društvu direktorice organizacije Justine Atlan, francuskog ministra obrazovanja Papa Ndiayea te mlađeg ministra za digitalnu tranziciju i telekomunikacije Jean-Noel Barrota, prva dama Brigitte Macron u centru se informirala o svim opasnostima kojima su maloljetnici izloženi na internetu.

S obzirom na to da je u pitanju bila jedna ozbiljna prigoda, Brigitte je očekivano za ovaj susret odabrala vrlo decentnu poslovnu odjevnu kombinaciju koja je u potpunosti odgovarala situaciji.

Brigitte Macron u posjetu telefonskom centru organizacije e-Enfance Brigitte Macron u posjetu telefonskom centru organizacije e-Enfance (Foto: Profimedia)

Uz elegantnu bijele bluzu s vrpcom za vezanje mašne odjenula je uske crne hlače i špičaste gležnjače u istoj boji. Glavna zvijezda njezina izdanja bio je kaput francuske modne kuće Louis Vuitton čijim je odjevnim komadima godinama vjerna.

Kako i ne bi kada joj pristaju savršeno, baš kao i kaput A-kroja u sivoj boji ukrašen gumbima sa simbolom sidra.

Kaput modne kuće Louis Vuitton Kaput modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

U njihovoj trenutnoj ponudi nalazi se crna verzija ovog kaputa s kragnom ukrašenom monogramom modne kuće, a za Brigitte su izradili sivu verziju.

Kaput modne kuće Louis Vuitton Kaput modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

Predivan kaput izrađen je od fine vune i svile, ima klasično dvostruko kopčanje i pripada skupini bezvremenskih kaputa koji nikad neće izaći iz mode.

Iako mnoge dame preferiraju duge modele zimskih kaputa, ima i onih koje u svoju garderobu rado uvrste kratke modele poput ovog. Upravo je Brigitte jedna od njih te je u kratkim modelima viđamo puno češće nego u dugačkim.

Brigitte Macron u kaputu modne kuće Louis Vuitton Brigitte Macron u kaputu modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju