Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor tradicionalno provode u Francuskoj. Glavna destinacija bračnog para i ove godine je Bormes-les-Mimosas. U ovom pitoresknom mjestu nalazi se i utvrda Bregancon. Upravo je ona 1968. godine, za vrijeme Charlesa de Gaullea, postala službena ljetna rezidencija francuskih predsjednika.

Galerija Brigitte Macron na ljetovanju Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor provode u Francuskoj Brigitte Macron na ljetovanju +2 Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor provode u Francuskoj

Tu funkciju zadržala je do 2013. godine kada je proglašena nacionalnim spomenikom i djelomično je otvorena za javnost.

U tom trenutku La Lanterne u Versaillesu postaje nova službena ljetna rezidencija, ali bračnom paru Macron toliko se sviđa Bregancon da svoje ljetne godišnje odmore ipak i dalje provode tamo. Povremeno se upute i na izlet pa su tako ovaj put brodicom otplovili do Porquerollesa, najvećeg otoka u otočju Îles d'Hyères.

Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor provode u Francuskoj Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor provode u Francuskoj (Foto: Profimedia)

Tamo je Emmanuel uživao u svojoj omiljenoj ljetnoj aktivnosti - vožnji jet skija. Prva dama preferira manje uzbudljive aktivnost i opuštala se uz plivanje. Pritom je umjesto tipičnog kupaćeg kostima nosila odijelo za plivanje s kratkim rukavima i nogavicama.

Brigitte Macron na ljetovanju Brigitte Macron na ljetovanju (Foto: Profimedia)

Nakon plivanja prevukla se u jednu klasičnu ljetnu kombinaciju kao stvorenu za uživanje uz more. Kratke bijele lanene hlačice spojila je s plavim topom i dugačkom pamučnom košuljom u plavoj boji.

Ljetno razdoblje rezervirano je za odjevne komade napravljene od laganih i prozračnih komada koji našem tijelu dozvoljavaju da diše. Najugodniji materijali definitivno su oni od čistog lana i pamuka ili pak njihova mješavina.

Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor provode u Francuskoj Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor provode u Francuskoj (Foto: Profimedia)

Brigitte Macron: Kupaći kostim koji pristaje svakoj ženi bez obzira na godine i figuru Brigitte i Emmanuel Macron Brigitte Macron u klasičnom jednodijelnom kupaćem kostimu Brigitte Macron +8 Sharon Stone

Tako se to radi! Macron romantičnom gestom pokazao koliko poštuje suprugu Brigitte Brigitte i Emmanuel Macron na vojnoj paradi Emmanuel i Brigitte Macron na vojnoj paradi povodom obilježavanja pada Bastille Emmanuel i Brigitte Macron na vojnoj paradi povodom obilježavanja pada Bastille +1 Emmanuel i Brigitte Macron na vojnoj paradi povodom obilježavanja pada Bastille

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju