Grad Hvar jedna je od najpopularnijih ljetnih destinacija u Hrvatskoj. Ovih dana prepun je gostiju među kojima prevladavaju ležerna ljetnja modna izdanja kakva i priliče ovom dobu godine

Grad Hvar izazvao je burnu raspravu početkom ljeta zbog uvođenja stroge kazne turistima koji, između ostalog, gradskim ulicama šeću u neprimjerenim odjevnim izdanjima.

Hvarska street style izdanja ovih dana uistinu su raznovrsna.

Tako žene centrom grada ne smiju hodati u kupaćim kostimima ili gornjem dijelu bikinija i kratkim hlačicama te moraju kupaći kostim prekriti barem kratkom haljinom, a muškarci ne smiju hodati u kupaćim gaćicama ili bez majice. Hvarani su pozdravili ovu odluku i smatraju da je takav dress code itekako potreban zbog neprimjerenog ponašanja pojedinih turista.

Hvarska street style izdanja ovih dana uistinu su raznovrsna i prije svega prava ljetna, a u njima prevladavaju kratke hlačice i haljinice.

Jedan od omiljenih ljetnih modela, pamučnu haljinicu golih ramena koja se veže u struku, odabrala je i zgodna brineta. Ispod haljine nazirao se kupaći kostim koji se veže oko vrata, ali odabirom slatke haljine mlada dama izbjegla je zabranjeno hvarsko modno izdanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju