Šamponi za suho pranje spas su u zadnji čas. Bilo da želite postići dodatni volumen ili jednostavno zakamuflirati masnu kosu, šamponi za suho pranje mogli bi biti najbolji izbor. Stručnjaci napominju da bi šamponi za suho pranje trebali upiti znoj i masnoću, prikriti miris, a ujedno i dodati volumen.

Galerija Suhi šampon Suhi šampon Foeamie, Berry Brunette Dry Shampoo, 4,70 eura +3 Syoss, Anti Grease, 4,80 eura

Zadovoljiti sva tri kriterija i nije tako lako, zato na društvenim mrežama možemo vidjeti razne preporuke za šampone za suho pranje. U moru preporuka posebno se istaknula ona beauty influencerice Abby Baffoe, zvijezde TikToka koja svakodnevno s pratiteljima dijeli savjete i recenzira razne beauty proizvode.

Jedan njezin video prikupio je oko šest milijuna pregleda, a radi se upravo o šamponu za suho pranje.  Briogeo Scalp Revival šampon otkrila je prije nekoliko godina i odmah se zaljubila u njega, a u komentarima su se samo nastavile nizati pozitivne recenzije.

Suhi šampon bez aerosola dolazi u praktičnom pakiranju kojeg treba tek nagnuti kako bi prah izašao, upija višak masnoće, produljuje vrijeme između pranja i sadrži hranjive tvari koje kosu čine čistom, sjajnom i voluminoznom.

Svi znamo da aerosolni šamponi za suho pranje nisu najbolji izbor za našu kosu. Ovaj dolazi u drukčijem pakiranju, veganski je, hrani kosu, ne vide se tragovi pudera i pogodan je baš za svaku vrstu vlasišta, jer je istovremeno nježan i učinkovit. U trenu kamuflira masnu kosuZa to su zaslužni ugljik, bioten, glina, tapioka, riža…kombinacija ovih sastojaka blagotvorna je za kosu i vlasište.

Kad ga nanesete na kosu vide se bijeli tragovi, ali kad umasirate prah u kosu, sve se upije. Mogu danima ne oprati kosu kad koristim ovaj šampon. Vraća volumen i teksturu i kosa izgleda predivno, rekla je Abby u svom video na TikToku.

 

@abbybaffoe black friday steal!!! you can get my favorite dry shampoo at a discount right now 😌😇 @Briogeo Hair Care #briogeopartner #hairhacks #dryshampoo ♬ original sound - Abby Baffoe

Ako vam se svidio ovaj šampon za suho pranje, možete ga pronaći na stranicama Briogea, a u galeriji na početku teksta pronađite još suhih šampona.

Suhi šampon Briogeo Scalp Revival (Foto: Internetska stranica proizvođača)

10 šampona za masnu kosu za koje žene kažu da stvarno djeluju Žena pere kosu Pharmaceris H SEBOPURIN šampon za seboreično vlasište i masnu kosu, 16,13 eura Balea Pure Frische šampon za masnu kosu, 1,20 eura +7 Afrodita šampon za kosu kopriva & biotin, 4,75 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju