Prije sedam godina svijet su obišle fotografije uplakane Suri Cruise koja mami Katie Holmes nije mogla oprostiti to što joj nije željela kupiti psića.

Galerija Suri Cruise u parku - 5 Suri Cruise u parku - 4 Suri Cruise u parku - 1 +2 Suri Cruise u parku - 2 Mnogi roditelji našli su se u ovoj situaciji, a neki su i popustili "pod pritiskom". Kod mlađe djece nakon prvotnog zanosa s novim kućnim ljubimcem ponekad dođe do zasićenja pa mališani zaborave obećanja roditeljima da će brinuti o novom članu obitelji, a potom sva briga padne na leđa roditelja.
Uplakana Suri 2012. godine Uplakana Suri 2012. godine (Foto: Profimedia)
Možda je baš ta spoznaja razlog zbog kojeg je Katie isprva bila skeptična prema želji svoje kćerkice. Međutim, naposljetku ju je ipak ispunila i udomila malenu čivavu kojoj su dali ime Honey.
Suri Cruise u parku - 4 Suri uživa u igri s Honey (Foto: Profimedia)
Od tada je prošlo puno vremena, a malena Suri u međuvremenu je mami dokazala da je odgovorna djevojčica. Redovito šeće Honey u društvu Katie, a kada je mama zaposlena onda u šetnju s 12-godišnjakinjom ide njezina dadilja koja također ima psa.

Suri i dadilja iskoristile su lijep dan u New Yorku za posjet jednom parku i igru s ljubimcima. Brižna djevojčica razigrano je trčala s Honey, a potom je oba psića nježno mazila.
Suri Cruise u parku - 3 Suri u parku s dadiljom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju