Ako je suditi prema trendovima na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu, brusnica je hit boja sezone.

I pritom ne mislimo samo na nijansu koja dominira jesenskim odjevnim komadima i modnim dodacima, već i boji koja vlada novim stilovima friziranja.

Brusnica je duboka crvena boja koja graniči s fuksijom, a koja se može djelomično ili cjelovito aplicirati na bilo koju boju kose.

Najbolje će odgovarati brinetama, odnosno osobama koje već imaju neku sličnu kestenjastu boju. Osobito će dobro stajati ženama svijetlije puti, te plavih ili zelenih očiju, otkriva nam Nikolina Perković iz frizerskog studija Nikas.


Ova duboka i svježa jesenska boja naglašava čistoću puti, otvara pogled te je logični nastavak frizerskih trendova koji su započeli prošle godine s crvenkasto-ljubičastim nijansama, a koje su varirale od jarko crvene do boje kuhanog vina.

U brusnicu se mogu obojiti i žene izrazito plave i pepeljaste boje kose, no moraju znati da će se njima boja brže isprati od brineta, ističe hrvatska frizerka. Na plavoj kosi boja brusnice će se vrlo brzo isprati u boju maline što može izgledati također vrlo efektno.

Ako je, pak, boja brusnice preodvažan odabir za vas na raspolaganju su vam i pramenovi u istoj nijansi, a koji su podjenako popularni na Instagramu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju