Cipele visokih potpetica koje su sastavljene od tek nekoliko tankih remenčića na prstima i oko zgloba odličan su izbor uz mini suknje i haljine kada želite naglasiti noge. Ne samo da ih izduljuju i vizualno očvršćuju, već i podižu cijelu modnu kombinaciju


Rosie Huntington-Whiteley
pojavila se na svečanoj večeri magazine Elle u Londonu gdje su se dodjeljivale nagrade za stil. Lijepa Rosie na večeri se pojavila s partnerom Jasonom Stathamom, gdje je primila nagradu za model godine.

Za ovu priliku Rosie je odabrala odvažnu mini haljinu asimetričnog kroja u crnoj boji s potpisom Anthonyja Vacarella koju je kombinirala uz polu-nevidljive štikle Jimmyja Chooa sastavljene od dvije trakice, visećim naušnicama Anite Ko i torbici s potpisom Christiana Lauboutina.

Iako štikle s tamnim remenčićem na zglobu u modnoj teoriji skraćuju nogu, ako je riječ o decentnom držaču u praksi mogu imati sasvim suprotan učinak. Ove modne 'buntovnice' dodatno su produljile Rosiene manekenske noge, pa ne čudi što su čest izbor slavnih dama na crvenom tepihu.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako manekenke dodaju centimetre svojim izduljenim figurama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju