Ispucani vrhovi problem su s kojim se bori veliki broj žena, a zbog ove neželjene pojave puštanje kose postaje dugotrajni proces. No, zahvaljujući tehnici šišanja koju je predstavio frizer Sam Villa, ispucanu kosu više neće trebati drastičnije kratiti


Svi oni koji pokušavaju pustiti kosu, ali ih u toj nakani svaki put uspore ispucali vrhovi, znaju koliko je truda potrebno uložiti da bi se došlo do željenog cilja - duge i zdrave kose.

Zahvaljujući novoj frizerskoj tehnici, problem ispucanih vrhova može se riješiti bez skraćivanja kose

No, zahvaljujući novoj frizerskoj tehnici, problem ispucanih vrhova može se riješiti bez skraćivanja kose, a tehnika je toliko lagana da biste je mogli isprobati i sami.

Sam Villa profesionalni je frizer koji je na svom Instagram-profilu demonstrirao jednostavnu tehniku šišanja ispucanih vrhova, a njegov video oduševio je 23 tisuće većinom žena diljem svijeta.

Naime, Sam je pronašao način kako ukloniti svaku ispucanu vlas, a da pritom dužina kose njegovih klijentica ostane gotovo ista.

Popularni je frizer pramen raščešljane kose provukao između prstiju. I dok je glatki pramen polako klizio po njegovoj ruci, na površini su počele izvirivati ispucani vrhovi koje je potom uklonio oštrim škarama. Duljina kose ostala je gotovo netaknuta, a neposlušne ispucane vlasi nestale su.

 

A simple technique for removing split ends #samvillashears #onsalenowfor100off #samvilla @sv_signature_series_shears

A video posted by Sam Villa (@samvillahair) on

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju