Stigli su dani mode u sve C&A trgovine.

Galerija Klasične hlače, 179,90 kuna Blejzer, 349,90 kuna Teddy kaput, 499,90 kuna +7 Blejzer, 349,90 kuna

Zahvaljujući tome u subotu 9. studenog i nedjelju 10. studenog možete iskoristiti popust od 25 posto na cijeli asortiman brenda.

Ovo je sjajna prilika da upotpunite svoj ormar novim odjevnim kombinacijama i(li) na popustu ulovite najpoželjnije sezonske komade.

Teddy kaput, 499,90 kuna Teddy kaput, 499,90 kuna (Foto: C&A)

Među njima su nezaobilazni kaputi i jakne od kojih se nećemo odvajati narednih mjeseci. Osim klasičnih kaputa elegantnijeg kroja, C&A u ponudi ima i omiljene teddy modele u koje se možete ušuškati tijekom hladnih dana.

Tu je i velik izbor toplih zimskih jakni s kapuljačama, umjetnim krznom ili pak jednostavnih modela bez tih dodataka.

Skinny traperice, 149,90 kuna Skinny traperice, 149,90 kuna (Foto: C&A)

Nadolazeći mjeseci bit će nezamislivi bez udobnih pulovera i vesti. Osim komada za svakodnevne prilike poput odlaska na posao, u predblagdanskom blagdanskom razdoblju čekaju nas razna prigodna druženja za koja će nam trebati i svečanija odjeća.

U raznolikoj ponudi svečanih haljina potražite glamurozne modele sa šljokicama zahvaljujući kojima ćete izgledati spektakularno na božićnim i novogodišnjim zabavama.

U galeriji pogledajte 10 must have sezonskih komada iz ponude brenda C&A.

Poslovni blejzer, 499,90 kuna Poslovni blejzer, 499,90 kuna (Foto: C&A)

S veseljem vas čekamo u trgovinama: C&A Buzin, C&A Čakovec, C&A Karlovac, C&A Koprivnica, C&A Osijek, C&A Rijeka, C&A Šibenik, C&A Slavonski Brod, C&A Split, C&A Varaždin, C&A West gate, C&A Arena Zagreb, C&A City centar Zagreb, C&A City Center East, C&A Zagreb Garden Mall.

Uživajte s nama u biranju novih kombinacija!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju