Tko kaže da je zima rezervirana za torbe tamnih i zagasitih boja? Za dozu itekako potrebnog modnog veselja u tmurnim zimskim danima zadužen je brazilski brand Petite Jolie i njihova mini kolekcija torbica pod nazivom 'Candy Gloss'

Tijekom zime se također nose boje, slatki detalji i modni dodaci koji će podignuti i začiniti svaku vašu modnu kombinaciju.

Brazilski brand Petite Jolie, koji je preko noći osvojio brojne trendseterice širom svijeta, pripremio nam je limited edition preslatke poslastice - 'Candy gloss' torbice u 4 trendi boje.

Predivne i vesele torbe postale su ultimativni trend koji se nosi kroz sve sezone, a upravo zanimljiv i drugačiji materijal od kojih su rađene, lakirana guma, lansirao ih je u jedne od najtraženijih modnih dodataka među djevojkama i ženama koji vole biti posebnije i drugačije.

Ljepota i veselje glavne su karakteristike brenda Petite Jolie koji ujedno uveo novi i drugačiji trend na modnu scenu, priprema nam brojna iznenađenja i modne poslastice o kojima će se još dugo pričati.

Petite Jolie možete naručiti putem web shopa i uskoro u Petite Jolie corneru u Rijeci, Stari Grad.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju