Koža lica, vrata i dekoltea jako je osjetljiva i zato joj treba posebna njega. Idealni proizvodi za njegu tog dijela tijela istovremeno hrane i štite kožu, a upravo je za to zaduženo čarobno zlatno ulje Smilja

Zlatno ulje Smilja hrvatskog kozmetičkog brenda Olival sjajan je proizvod za njegu osjetljive kože lica, vrata i dekoltea. Namijenjeno je normalnoj, suhoj i osjetljivoj koži, a može se koristiti za dnevnu i noćnu njegu. Bočicu od 15 ml možete nabaviti po cijeni od 138 kuna.

Ovaj proizvod sadrži 7 moćnih prirodnih ulja (jojoba, argan, neven, maslina, badem, ruža, sjemenke marelice, eterično ulje smilja).

Dubinski hidratizira, štiti i hrani kožu. Njegovom svakodnenom upotrebom obnovit ćete kožu i usporiti njezino starenje jer zlatno ulje ima prirodni 'anti age' učinak te ublažava bore.

Koža postaje glatka, mekana i hidratizirana. Važno je napomenuti kako ulje ne masti kožu i lijepo se upija. Odlična je podloga za make up, a nanosi se ujutro i navečer prije ili umjesto omiljene kreme za lice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju