Među zvijezdama koje su doputovale u Francusku povodom 76. izdanja Filmskog festivala u Cannesu nalazi se i Cate Blanchett. Slavna 54-godišnja oskarovka na festivalu će promovirati svoj novi film.

Galerija Louis Vuitton, pre-fall 2023. Cate Blanchett u Cannesu Cate Blanchett u Cannesu +1 Cate Blanchett u Cannesu

U australskoj drami pod nazivom The New Boy redatelja Warwicka Thorntona koja se opisuje kao priča o duhovnoj borbi i cijeni preživljavanja, Cate Blanchett utjelovljuje lik časne sestre u čiji udaljeni samostan usred noći dolazi napušteni 9-godišnjak.

Cate Blanchett u Cannesu Cate Blanchett u Cannesu (Foto: Profimedia)

Glumica se na službenom poziranju pred fotografima pojavila u vrlo ležernom izdanju s prestižnim potpisom.

Naime, odjenula je pamučni komplet francuske modne kuće Louis Vuitton iz njihove pre-fall kolekcije za 2023. godinu.

Louis Vuitton, pre-fall 2023. Louis Vuitton, pre-fall 2023. (Foto: Profimedia)

Komplet sastavljen od širokih prugastih hlača i tunike s pripadajućim remenom nadogradila je još jednim crnim kožnatim remenom ukrašenim srebrnim cvjetnim aplikacijama.

Cate Blanchett: Oskarovsko izdanje koje potvrđuje titulu kraljice crvenog tepiha Cate Blanchett sa suprugom Andrewom Uptonom na 95. dodjeli Oscara Cate Blanchett u kombinaciji s potpisom Louisa Vuittona Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara +2 Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara

Cvjetne motive nalazimo i na prekrasnim ručno vezenim detaljima s tunike, a hlače su ukrašene sitnim perlicama koje ovom naoko opuštenom kompletu daju malu dozu blještavila prigodnu za Cannes.

Korisnici društvenih mreža već se šale kako je ovo jedna od najglamuroznijih pidžama koje su ikad vidjeli.

Cate Blanchett u Cannesu Cate Blanchett u Cannesu (Foto: Profimedia)

Cate je svoje izdanje nadopunila crnim cipelama s debelom potpeticom umjerene visine i otvorenim prstima, a nije zaobišla ni efektan nakit. U kakvom će izdanju zablistati na svjetskoj premijeri svog novog filma, saznat ćemo uskoro.

Cate Blanchett u Cannesu Cate Blanchett u Cannesu (Foto: Afp)

Cate Blanchett: Stara haljina s novim detaljem za još jedno profinjeno izdanje Cate Blanchett na dodjeli nagrada SAG Cate Blanchett na dodjeli nagrada SAG Cate Blanchett na dodjeli nagrada SAG +3 Cate Blanchett

Ako vas zanima kako nositi žuto odijelo, pogledajte izdanje Cate Blanchett Cate Blanchett u žutom odijelu - 3 Cate Blanchett u žutom odijelu Cate Blanchett u žutom odijelu +3 Cate Blanchett na dodjeli nagrada Cesar 2022. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju