Cate Blanchett izazvala je oduševljenje izdanjem u kojem se pojavila na reviji Giorgia Armanija na Tjednu mode u Milanu.

Galerija Cate Blanchett Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u Milanu - 6 Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u Milanu - 5 +2 Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u Milanu

Glumica poznata po besprijekornim modnim izdanjima nije razočarala ni ovaj put, a potvrdila je još jednom i koliko joj je važna modna osviještenost.

Oskarovka se naime na reviji pojavila u kombinezonu u kojem je već koračala crvenim tepihom zbog čega je dobila dodatne pohvale za svoje izdanje.

Na predstavljanje Armanijeve kolekcije za proljeće/ljeto 2024. godine Cate Blanchett stigla je odjevena u kreaciju spomenutog brenda, a kombinezon koji je odabrala nije bio dio nove kolekcije već dragulj iz modne arhive.

Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u Milanu Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u Milanu (Foto: Profimedia)

Radi se o crnom kombinezonu s dubokim v-izrezom koji je prekriven svjetlucavim crnim perlicama. Kombinezon krase i efektni prorezani rukavi te dio na leđima koji podsjeća na plašt.

Glumica je kombinezon uparila s crnim čizmicama na vrtoglavo visoku, tanku potpeticu.

Glumica je isti kombinezon nosila u lipnju na festivalu u Palm Springsu Glumica je isti kombinezon nosila u lipnju na festivalu u Palm Springsu (Foto: Profimedia)

Isti kombinezon nosila je u lipnju kada je na Filmskom festivalu u Palm Springsu preuzimala nagradu za ulogu svjetski poznate dirigentice u filmu Tár. Tada ga je uparila s crnim salonkama.

To samo ona može: Cate Blanchett u Cannesu u glamuroznoj "pidžami" Louis Vuitton, pre-fall 2023. Cate Blanchett u Cannesu Cate Blanchett u Cannesu +1 Cate Blanchett u Cannesu

Cate Blanchett: Oskarovsko izdanje koje potvrđuje titulu kraljice crvenog tepiha Cate Blanchett sa suprugom Andrewom Uptonom na 95. dodjeli Oscara Cate Blanchett u kombinaciji s potpisom Louisa Vuittona Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara +2 Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju