U sklopu obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja Catherine Middleton, princ William i princ Harry došli su na primanje održano u londonskom County Hallu.

Catherine Middleton, princ William i princ Harry na primanju u Londonu predstavili su kampanju pod nazivom 'Heads Together' u kojoj pozivaju na poboljšanje usluge pomoći i potpore osobama s psihološkim problemima.

William, Harry i ja smatramo da je naša dužnost napraviti sve što je u našoj moći kako bismo uz vašu pomoć naglasili važnost emocionalnog zdravlja. Nas troje shvatili smo da treba pružiti puno više potpore ljudima koji traže pomoć. U nadolazećim mjesecima radit ćemo na tome, izjavila je Catherine.

Britanci su pohvalili zalaganje vojvotkinje za skidanje stigme s mentalnih bolesti, ali našli su zamjerku njezinom – odijevanju.

Haljina dizajnerice Kate Spade s cvjetnim uzorkom koju je Catherine odjenula za primanje postala je predmet rasprave i podijelila Veliku Britaniju. Naime, jedni smatraju da joj je predivno pristajala dok drugi misle da je u pitanju samo još jedan od dosadnih modela neprimjerenih njezinim godinama.

Haljina dizajnerice Kate Spade s cvjetnim uzorkom koju je Catherine odjenula za primanje postala je predmet rasprave i podijelila Veliku Britaniju.

Modna urednica Emily Monckton haljinu je prozvala 'bapskom'. Haljina je grozna. Tako ukočena. Tako sladunjava. Postaruje ju i neprikladna je za ženu od 34 godine. Teoretski bi trebala izgledati dobro jer je u pitanju model koji objedinjuje sve ovosezonske trendove, ali u njezinim rukama jednostavno izgleda bapski. Naravno da mora biti prikladno odjevena za svoj položaj, ali fali joj samopouzdanja kako bi se oblačila kreativno, uz pametan modni dodatak ili upečatljivu cipelu kombinaciju pretvorila iz dosadne u fantastičnu, izjavila je Emily za Daily Mail.

S njom se nije složila modna urednica Dinah Van Tulleken koja kaže da je haljina vojvotkinje predivna i onakva u kakvoj se zamišlja svaka djevojčica dok se igra princeze.

Catherine je u njoj izgledala lijepo, samopouzdano i dokazala je da se ni jedna žena ne mora bojati ružičaste boje. Dužina haljine, ružičasti cvjetni uzorak i mašna oko vrata u trendu su ove sezone otkako su modne kuće Miu Miu i Prada pokazale slične modele u svojim kolekcijama, zaključila je Dinah.

Sviđa li vam se haljina Catherine Middleton?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju