Kada se Catherine Middleton 2012. godine pojavila u londonskom Royal Albert Hall na koncertu "Our Greatest Team Rises -BOA Olympic Concert", sve prisutne ostavila je bez daha.

Galerija Catherine Middleton Catherine i William na dodjeli nagrada organizacije Tusk Catherine i William na dodjeli nagrada organizacije Tusk +0 Catherine u haljini Jenny Packham 2012. godine

Vojvotkinja je nosila dugačku plavu haljinu britanske dizajnerice Jenny Packham i srebrne štikle brenda Jimmy Choo s vrtoglavom potpeticom. O ovom modelu haljine tada su se svi raspisali zbog dekoltea kakav Catherine do tada nikada nije nosila od zaruka s princem Williamom.

Vojvotkinja u svečanim prigodama najčešće bira modele bez dekoltea i s vrlo decentnim izrezom pa je to bilo veliko iznenađenje. Nakon ovog koncerta haljina je provela šest godina u ormaru.

Catherine u haljini Jenny Packham 2012. godine Catherine u haljini Jenny Packham 2012. godine (Foto: Getty Images)

Catherine ju je ponovo odjenula za sinoćnju dodjelu nagrada organizacije Tusk, koja se održala u londonskoj palači Whitehall.

Mnogi su primijetili kako je u posljednje vrijeme vidno opuštenija u službenim prigodama, pa tako ni ovaj put nije skidala osmijeh s lica.

Baš kao i 2012. godine, odabrala je minijaturnu plavu pismo-torbu, a frizuru je ipak promijenila. Umjesto elegantne punđe raspustila je svoju valovitu kosu.

Catherine i William na dodjeli nagrada organizacije Tusk Catherine i William na dodjeli nagrada organizacije Tusk (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju