Kraljica Elizabeta II i vojvotkinja Catherine Middleton posjetile su skupa King’s College u Londonu. Tijekom dolaska na koledž fotografi su zabilježili slatki trenutak između britanske kraljice i supruge njezinog unuka Williama.

Galerija Kraljica Elizabeta i vojvotkinja Catherine Middleton posjetile su King's College u Londonu - 7 Kraljica Elizabeta i vojvotkinja Catherine Middleton posjetile su King\'s College u Londonu - 1 Kraljica Elizabeta i vojvotkinja Catherine Middleton posjetile su King\'s College u Londonu - 3 +3 Kraljica Elizabeta i vojvotkinja Catherine Middleton posjetile su King's College u Londonu  

Povod dolaska kraljice Elizabete II i vojvotkinje Catherine Middleton u King’s College bilo je otvorenje preuređenog kompleksa zgrada zvanog Bush House koji se nalazi u sklopu koledža, a u kojem će se održavati kazališne radionice, predavanja, a sadrži i auditorijum.

Ovo je prvi put da su kraljica Elizabeta i Catherine Middleton bile negdje same, odnosno bez drugih članova kraljevske obitelji

Za ovu prigodu Catherine se odlučila za klasičnu eleganciju te je odjenula sivu haljinu-kaput s potpisom Catherine Walker. Kreacija gornjeg dijela koji prati liniju tijela te voluminoznog donjeg dijela, ima remen koji je naglasio vitki struk 37-godišnje vojvotkinje, a zanimljiv je i detalj u obliku crne kragne. Sofisticiranu haljinu Catherine je kombinirala uz omiljene crne salonke na blok petu Gianvita Rossija, crnu Mulberry clutch torbicu i crni šeširić. Kraljica je pak odjenula kaput u puderasto ružičastoj nijansi dizajnera Stewarta Parvina i kombinirala ga uz šešir u istom tonu s potpisom Rachel Trevor-Morgan ukrašenim lijepim cvjetnim detaljem na obodu.

Catherine u Leicesteru Catherine Middleton: Kiks s najlonkama koji se smije dogoditi svakome, osim (budućoj) kraljici

Catherine Middleton Catherine Middleton: Gležnjače broj 1 koje posebno vole "skinny" traperice

Zajednički dolazak u King’s College u Londonu bio je važan trenutak i za kraljicu i za vojvotkinju od Cambridgea. Naime, iako su kraljica i Catherine do sada zajedno prisustvovale brojnim eventima, ovo je prvi put da su njih dvije bile negdje same, odnosno bez drugih članova kraljevske obitelji.

Taj poseban trenutak Catherine i kraljica obilježile su i jednom toplom gestom. Vozeći se u automobilu prema koledžu, kraljica i supruga njezinog unuka, princa Williama podijelile su plavu dekicu koju su držale preko nogu kako bi im bilo toplije.

Kraljica Elizabeta i vojvotkinja Catherine Middleton posjetile su King\'s College u Londonu - 2 Kraljica Elizabeta i vojvotkinja Catherine Middleton posjetile su King's College u Londonu (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju