U pratnji supruga, vojvotkinja od Cambridgea odradila je svoj posljednji službeni zadatak prije odlaska na porodiljni

Galerija Catherine Middleton Catherine je posljednji službeni posjeti prije porodiljnog odradila u skinny trapericama Catherine u areni Copper Box s mladim sportašima +2 Vojvotkinja i vojvoda pomogli su u pripremi ručka Za nešto više od mjesec dana Catherine Middleton trebala bi roditi svoje treće dijete. Zbog toga se vojvotkinja na neko vrijeme oprostila od službenih obaveza.

Vojvotkinja odlazi na porodiljni dopust.

Svoj posljednji radni dan uoči odlaska na porodiljni iskoristila je za susret s mladim sportašima i njihovim trenerima u areni Copper Box gdje je odigrala i kviz znanja o Commonwealthu. Nakon toga vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea uputili su se u društveni centar St. Luke kako bi pomogli pripremiti ručak u sklopu projekta "The Big Lunch" osmišljenog povodom proslave ovogodišnjeg Dana Commonwealtha.

S obzirom na to da je znala kako će morati zasukati rukave u kuhinji, vojvotkinja je mudro odjenula znatno ležerniju odjevnu kombinaciju od onih kakve inače nosi prilikom službenih posjeta.
Catherine Middleton u društvenom centru St. Luke Catherine Middleton u društvenom centru St. Luke (Foto: Getty Images)
Na iznenađenje mnogih, odabrala je skinny traperice. Inače ih rijetko nosi, a izbjegavala ih je i tijekom prve dvije trudnoće.

Catherine rijetko nosi traperice.

Tek smo je povremeno mogli vidjeti u njima tijekom prvog tromjesečja, ali nikada u visokoj trudnoći.

S crnim trapericama kombinirala je šarenu košulju brenda Hobbs i Goatov kaput. Na nogama je imala omiljene salonke Stuarta Weitzmana, a od modnih dodataka odlučila se samo za torbicu modne kuće Mulberry.

Korisnici društvenih mreža pohvalili su njezin stajling te zaključili kako je odmak od klasičnih damskih kombinacija kakve inače nosi bio dobar potez. Napokon nešto moderno i svježe, komentirala je jedna korisnica Instagrama.
Catherine je posljednji službeni posjeti prije porodiljnog odradila u skinny trapericama Catherine je posljednji službeni posjeti prije porodiljnog odradila u skinny trapericama (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju