Catherine Middleton pojavila se na komemoraciji u Belgiji u prekrasnoj modnoj kombinaciji. No, jedan nesvakidašnji detalj zapeo nam je za oko. O čemu je riječ, saznajte u članku

Catherine Middleton velika je obožavateljica kaput-haljina, što nije neka tajna. S najnovijim izdanjem ovog odjevnog komada privukla je pozornost zbog jednog netipičnog detalja.

Naime, vojvotkinja od Cambridgea odjenula je svijetlu kaput-haljinu dizajnerice Catherine Walker koja nije bila na kopčanje kao inače, nego je imala patentni zatvarač.

Catherine Middleton obožava nositi kaput-haljine, ali rijetko kada nosi one s patentnim zatvaračem

Riječ o pomalo riskantnom odabiru s obzirom na to da zatvarač prati cijelu duljinu haljine, od dekoltea do koljena, te se haljina jedino na taj vrlo jednostavan način može otkopčati.

Haljina je ukrašena prekrasnim čipkanim detaljima, a vojvotkinja je look upotpunila jednostavnim štiklama od brušene kože u puderasto ružičastoj boji, torbicom slične nijanse, šeširom te bisernim naušnicama i brošem.

Kaput-haljina čest je odabir lijepe Catherine, ali u njezinoj garderobi nalazi se tek nekoliko ovakvih modela sa zatvaračem i većinom je riječ o zimskim varijantama. Sličnu haljinu iste dizajnerice odjenula je i prošle godine za proslavu 90. rođendana kraljice Elizabete II.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju