Njemački remake antiratnog klasika "Na zapadu ništa novo" veliki je pobjednik na dodjeli filmskih nagrada Britanske akademije (BAFTA) u nedjelju, trijumfirajući u ključnim kategorijama na ceremoniji koja se smatra pokazateljem za dodjela Oscara sljedeći mjesec.

Galerija Catherine Middleton na dodjeli nagrada BAFTA Catherine Middleton na dodjeli nagrada BAFTA Catherine Middleton na dodjeli nagrada BAFTA +3 Princ William i Catherine Middleton

Utemeljena na romanu njemačkog pisca Ericha Marije Remarquea iz 1928. o užasima Prvog svjetskog rata iz perspektive mladog njemačkog vojnika, Netflixova drama dobila je rekordnih 14 nominacija za BAFTA-u, što je čini jednim od najpriznatijih filmova koji nisu na engleskom jeziku u povijesti te nagrade.

Ukupno je film osvojio sedam nagrada, među kojima je i ona za najbolji film.

Austin Butler osvojio je nagradu za najboljeg glavnog glumca za portret Elvisa Presleya u filmu "Elvis", dok je Cate Blanchett osvojila nagradu za glavnu glumicu za portret homoseksualne dirigentice berlinskog orkestra čija karijera pada zbog skandala sa zlostavljanjem u filmu "Tar".

Među uzvanicima na dodjeli nagrada bili su i princ William i princeza od Walesa Catherine Middleton, koja je oduševila izdanjem na crvenom tepihu.

Princeza od Walesa, poznata po recikliranju odjeće, nosila je haljinu modne kuće Alexander McQueen u kojoj se pojavila i na dodjeli nagrada BAFTA 2019. godine.

Za jučerašnju prigodu napravila je nekoliko suptilnih izmjena koje su raskošnu bijelu haljinu na jedno rame još jednom učinile sjajnim modnim odabirom.

Catherine Middleton u haljina Alexandera McQuuena 2023. i 2019. godine Catherine Middleton u haljina Alexandera McQuuena 2023. i 2019. godine (Foto: Profimedia)

U originalu ova je haljina na ramenu imala cvjetni detalj, koji je Catherine Middleton sada zamijenila mašnom napravljenom od istog materijala kao i haljina.

Umjesto bijele clutch torbice ovaj put je nosila crnu torbicu, koja se savršeno uklopila uz crne, baršunaste rukavice do iznad lakta.

Je li ovo po vama jedno od najboljih izdanja Catherine Middleton?

glasova:

Haljina koja podsjeća na glamur starog Hollywooda stegnuta je u struku, a donji dio širi se u lepršavu suknju A-kroja.

Nikad odvažnija: Koje je vama najbolje glamurozno izdanje Catherine Middleton u 2022. godini? Glamurozno izdanje Catherine Middleton Catherine Middleton u unajmljenoj haljini Catherine Middleton u haljini Jenny Packham +2 Catherine Middleton na londonskoj premijeri filma Top Gun: Maverick

Kada je u pitanju obuća, princeza od Walesa odlučila se za salonke modne kuće Aquazzura, i to model "Fenix".

Catherine je uz haljinu Alexandera McQueena nosila i naušnice modnog bredna Zara Catherine je uz haljinu Alexandera McQueena nosila i naušnice modnog bredna Zara (Foto: Profimedia)

Izdanje je upotpunila dugim naušnicama s cvjetovima španjolskog brenda Zara. Metalne viseće naušnice s apliciranim štrasom dio su trenutačne Zarine ponude i prodaju se po cijeni od 15,95 eura. (Hina/Ma.B.)

Catherine Middleton na dodjeli nagrada BAFTA Catherine Middleton na dodjeli nagrada BAFTA (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju