Catherine Middleton družila se sa štićenicima londonskog dječjeg centra Hornsey Road u sklopu službenog posjeta koji se trebao održati u rujnu, ali je otkazan zbog jutarnjih mučnina koje je trudna vojvotkinja imala u tom vremenskom periodu

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u dječjem centru Hornsey Road - 4 Catherine Middleton u dječjem centru Hornsey Road - 3 +2 Catherine Middleton u dječjem centru Hornsey Road - 2 Catherine Middleton posjetila je dječji centar Hornsey Road u Londonu. Vojvotkinja od Cambridgea trebala se susresti sa štićenicima centra u rujnu, ali je njezin posjet tada otkazan zbog jutarnjih mučnina uzrokovanih trećom trudnoćom.

Catherine je reprizirala izdanje iz 2013. i nadopunila ga čizmama.

Catherine je za posjet centru reprizirala kombinaciju koju je u ožujku 2013. godine nosila u jednom dječjem centru u Saundertonu.

Haljinu iz Topshopa i kaput brenda Goat ovaj put nadopunila je čizmama brenda Russell & Bromley iz kolekcije nastale u suradnji sa Stuartom Weitzmenom.

Iako će kritičari njezinog stila koji joj zamjeraju to što povremeno ne posegne za modernijom odjećom i cipelama ovaj model čizama vjerojatno nazvati predvidljivim i ziheraškim odabirom, klasične crne čizme s niskom petom uvijek su sjajan izbor. Jednostavne su, elegantne, lako se prilagođavaju odjevnim kombinacijama i uvijek ostavljaju dobar dojam.
Catherine Middleton u dječjem centru Hornsey Road - 2 Catherine Middleton u dječjem centru Hornsey Road - 2 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju