Catherine Middleton posjetila je sveučilište UCL u Londonu gdje je razgovarala o mogućnostima obrazovanja za buduće studente. Decentna elegancija bila je pravi izbor za ovu priliku, a vojvotkinja od Cambridgea nosila je Zarinu haljinu u kojoj smo je već vidjeli u siječnju prošle godine.

Galerija Catherine Middleton u Zarinoj haljini koju je već nosila - 5 Catherine Middleton u Zarinoj haljini koju je već nosila - 3 Catherine Middleton u Zarinoj haljini koju je već nosila - 4 +2 Catherine Middleton u istoj Zarinoj haljini u siječnju 2020. godine

Još jednu modnu reprizu, velika ljubiteljica recikliranja odjeće ostvarila je s haljinom midi dužine crno-bijelog uzorka. Haljina iz high street trgovine Zara ima duge rukave, podignuti ovratnik na vezanje, V izrez te kopčanje gumbima sprijeda. Za veću udobnost pri nošenju haljina ima elastični struk s unutarnje strane, a tu je i odvojivi pojas od iste tkanine s presvučenom kopčom.

Catherine Middleton u Zarinoj haljini koju je već nosila - 3 Catherine Middleton u Zarinoj haljini koju je već nosila (Foto: Profimedia)

"Napokon promjena": Božanstvena haljina Catherine Middleton dostojna filmskih diva Catherine Middleton Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea na premijeri Catherine Middleton i Daniel Craig +1 Vojvotkinja je doslovno blistala na premijeri

Catherine Middleton - 3 Catherine Middleton: Hlače za "pometanje poda" koje obožavaju i žene u Hrvatskoj

Svakako je riječ o modelu koji laska ženskoj figuri bez obzira na konfekcijski broj te se je i mogla kupiti u veličinama od XS do XXL. Catherine Middleton prvi ju je put nosila lani u siječnju kada ju je kombinirala sa salonkama na block potpeticu dizajnera Gianvita Rossija, a sada je haljinu prikladnu za posao i svaki dan spojila sa sivim štiklama od sjajne kože i s uzorkom nalik krokodilskom.

Catherine Middleton u Zarinoj haljini koju je već nosila - 1 Catherine Middleton u istoj Zarinoj haljini u siječnju 2020. godine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju