Vojvotkinja od Cambridgea Catherine Middleton u 8 sati i 34 minute u londonskoj bolnici St. Mary rodila je drugo dijete - 3,7 kilograma tešku kćerkicu

Vojvotkinja od Cambridgea Catherine Middleton rodila je svoje drugo dijete dva i pol sata nakon dolaska u bolnicu. Rođenju zdrave bebe teške 3,7 kilograma u londonskoj bolnici St. Mary prisustvovao je i uzbuđeni tata princ William.

Ovoj prinovi sigurno se jako raduje i njihovo prvo dijete, princ George, koji je napokon dobio još jednog vjernog partnericu za igranje. Preslatki nasljednik britanske krune rođen je 22. srpnja 2013. godine i od tada svakim svojim pojavljivanjem u javnosti plijeni pažnju medija.

Sigurni smo da će najnoviji član kraljevske obitelji dodatno učvrstiti poziciju monarhije kod tradiciji sklonih Britanaca.

Novorođena princeza u redu za nasljeđivanje engleske krune već sada zauzima četvrto mjesto. Prije bebe, nalaze se princ Charles i zatim prinčevi William i George. Time princ Harry pada na peto mjesto.

Drugo dijete prijestolonasljednika već se tradicionalno smatra 'rezervom' u slučaju da se prvome, u ovom slučaju Georgeu, nešto dogodi ili pak, abdicira.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju