Vojvoda od Cambridgea stigao je u Škotsku 21. svibnja na prvi dio nove kraljevske turneje. Vojvotkinja od Cambridgea sada mu se pridružila na drugom dijelu, a za svoj prvi zajednički posjet odabrali su "Turning Point", vodeću škotsku organizaciju posvećenu socijalnoj skrbi.

Galerija Catherine Middleton Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea Catherine Middleton +4 Princeza Diana voljela je takozvanu kraljevsku nijansu plave boje

Dočekao ih je Neil Richardson, izvršni direktor organizacije, koji ih je objasnio na koji način organizacija pomaže socijalno ugroženim osobama te ih potom aktivno uključuje u društvo. Posebno su fokusirani na pružanje pomoći beskućnicima, osobama s mentalnim oštećenjima te ovisnicima.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea (Foto: Afp)

Catherine i William zatim su posjetili i škotski nacionalni centar za suzbijanje nasilja "East Lothian", u kojem su razgovarali s utemeljiteljem centra Jordanom Butlerom.

Catherine Middleton Catherine Middleton (Foto: Afp)

Vojvotkinja je za prvi dan turneje odjenula kombinaciju koje je mnoge odmah asocirala na princezu Dianu. Naime, poznavatelji njezina stila upoznati su s činjenicom da je Diana često nosila odjevne komade u takozvanoj kraljevskoj nijansi plave boje, tj. kobalt plavoj.

Princeza Diana voljela je takozvanu kraljevsku nijansu plave boje Princeza Diana voljela je takozvanu kraljevsku nijansu plave boje (Foto: Profimedia)

Catherine je za tu prigodu odabrala plisiranu suknju brenda Hope Fashion i Zarin sako koji je još uvijek dostupan na hrvatskoj stranici brenda. Elegantni model sa zlatnim gumbima savršeno se spojio sa suknjom, a kombinaciju je vojvotkinja nadogradila salonkama i torbicom od brušene kože u smeđoj nijansi.

Ovo izdanje zapravo je gotovo identično kombinaciji koju je princeza Diana 1992. godine nosila prilikom posjeta Južnoj Koreji.

Zara, 399 kuna Zara, 399 kuna (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju