Catherine Middleton još je jednom pokazala da je netipična pripadnica kraljevske obitelji, koja se ne boji prekršiti protokol u ime opuštenosti i dobre zabave. Na polo utakmici u Tetburyju opušteno je sjedila na travnjaku u društvu svog sinčića Georgea, te nije skidala osmijeh s lica


Catherine Middleton
odjenula je skinny traperice i mornarsku majicu u kraljevsko plavoj boji brenda 'Me+Fe' za pojavljivanje na festivalu posvećenom polu u klubu Beaufort u britanskom Gloucestershireu.

Catherine Middleton ne mari previše za kraljevske protokole - radije će sjesti na travnjak, nego u svečanu ložu.

Umjesto u svečanoj loži, zgodna je mama odabrala sjedenje na povišenom dijelu travnjaka za gledanje utakmice u kojem je sudjelovao njen suprug i šogor – princ William i Harry.

Hlače s elastinom i Sebago mokasine pokazale su se najudobnijim izborom za opuštenu zabavu, u kojoj je osobito uživao njen sinčić George koji će sljedećeg mjeseca napuniti dvije godine.

Zgodna mama i ovoga je puta osvojila simpatije javnosti pokazavši da ne mari previše za protokole, te da joj je na prvom mjestu obiteljska sreća. U našoj fotogaleriji pogledajte kako u boravkom na otvorenom uživa britanska kraljevina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju