Catherine Middleton ove je godine po prvi puta prisustvovala posebnoj uskrsnoj misi u kapelici St. George u Windsoru, održanoj isključivo za kraljicu Elizabetu II. i ostale članove kraljevske obitelji

Za vojvotkinju i ovo je službeno obiteljsko okupljanje bilo prilika da pokaže svoj savršen ukus uvijek prilagođen događaju kao i visokim modnim kriterijima koje je sama postavila.

Odabravši nenametljiv nježno bež kaput s potpisom Catherine Walker, strogog kroja omekšanog zaobljenim ovratnikom, pokazala je kako se moguće istaknuti i bez upadljivih boja i modnih dodataka.

Jedini modni dodatak bio je obavezan šešir satenskog sjaja u stilu Jackie Onassis u nijansi koja slijedi boju kaputa i štikli dizajnera Ruperta Andersona. Valovita kosa je uz pomoć mrežice za kosu elegantno bila podvučena ispod elegantnog šešira.

'Odabravši nenametljiv nježno bež kaput strogog kroja omekšanog zaobljenim ovratnikom, pokazala je kako se moguće istaknuti i bez upadljivih boja i modnih dodataka'

Posljednji puta je u ulozi vojvotkinje prisustvovala uskrsnoj misi prije 3 godine tijekom australske turneje kada je s princem Williamom posjetila St. Andrew katedralu u Sydneyu.

I tamo je potvrdila kako se odlično snalazi u odabiru klasičnih modnih komada, no tada je njezin stil ipak bio manje konzervativan nego ove godine.

Kaput u najnježnijoj plavoj boji s potpisom Alexandera McQueena nije bio toliko „strogog“ kroja te je podignutom kragnom i naglašenom siluetom bio nešto moderniji odabir.

Koje vam se uskrsno izdanje Catherine Middleton više sviđa?

glasova:


Polupodignuta kosa te razigraniji šešir dali su do znajna da je riječ o mladoj dami itekako svjesnoj protokolarnih modnih pravila, ali spremnoj pokazati i svoj dinamični i vedri duh.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju