Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea doputovali su u Manchester na summit pod nazivom "Children's global media"

Galerija Catherine Middleton Catherine u haljini brenda Goat Vojvotkinja je nosila i kaput brenda L.K. Bennett koji košta 450 funti +2 Salonke s punom potpeticom puno su sigurnije od modela s klasičnom tankom potpeticom U Manchesteru se održava summit pod nazivom "Children's global media" na kojem delegati iz cijelog svijeta raspravljaju o ulozi medija u bliskoj budućnosti.

Među njima su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea. Princ William održat će predavanje, a Catherine Middleton sudjelovat će u raznim prigodnim radionicama.

Uoči predavanja pozdravili su okupljene građane, a zatim otišli u studio britanske javne televizije. Sasvim očekivano, sva pažnja medija i okupljenih bila je usmjerena na lijepu vojvotkinju.
Catherine u haljini brenda Goat Catherine u haljini brenda Goat Foto: Guliver/CoverImages
Mlada mama pokazala je svoj trudnički trbuščić u kratkoj crvenoj haljini brenda Goat pod nazivom "Elodie" koju je kombinirala s kaputom modne kuće L. K. Bennett i crnim salonkama.

Catherine inače voli nositi salonke s klasičnom tankom potpeticom, ali ovaj put posegnula je za modelom koji ima punu petu. Takve štikle puno su ugodnije za nošenje, što je vojvotkinji sigurni važno s obzirom na to da je u blaženom stanju.
Salonke s punom potpeticom puno su sigurnije od modela s klasičnom tankom potpeticom Salonke s punom potpeticom puno su sigurnije od modela s klasičnom tankom potpeticom Foto: Guliver/CoverImages/Getty Images
Čak ni ona nije imuna na modne nezgode sa štiklama pa se tako još uvijek pamti trenutak iz 2013. godine kada joj je na proslavi Dana sv. Patrika potpetica zapela u rešetki odvoda.

Model koji je obula ovom prilikom imun je na takvu vrstu nezgoda te je u njima korak puno sigurniji i laganiji.
Catherine je 2013. doživjela malu nezgodu kad joj je potpetica zapela u odvodu Catherine je 2013. doživjela malu nezgodu kad joj je potpetica zapela u odvodu Foto: AFP

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju