Švedska princeza Viktorija i njezin suprug, princ Daniel, došli su u službeni trodnevni posjet Velikoj Britaniji. Drugu večer posjeta proveli su u londonskom Royal Albert Hallu, u društvu princeze i princa od Walesa.

Galerija Švedska princeza Viktorija u Royal Albert Hallu Švedska princeza Viktorija i njezin suprug, princ Daniel Meghan Markle u haljini brenda Safiyaa 2020. godine +4 Meghan Markle u haljini brenda Safiyaa 2018. godine

Povod njihova druženja bila je Kraljevska varijetetska predstava humanitarna karaktera na kojoj se svake godine skupljaju sredstva za Kraljevsku varijetetsku zakladu. Ovom događanju tradicionalno prisustvuju istaknuti članovi britanske kraljevske obitelji, a ovaj put pridružili su im se uvaženi gosti iz švedske kraljevske obitelji.

Catherine Middleton u haljini brenda Safiyaa Catherine Middleton u haljini brenda Safiyaa (Foto: Profimedia)

Catherine Middleton oduševila je mnoge svojim stajlingom. Princeza od Walesa odabrala je dugačku plavu haljinu londonskog brenda Safiyaa s dugačkim rukavima koji stvaraju iluziju plašta i ovratnikom ukrašenim blještavim aplikacijama.

Catherine Middleton Catherine Middleton (Foto: Profimedia)

Haljinu je nadogradila starim plavim salonkama s potpisom Gianvita Rossija napravljenim od brušene kože i torbicom Jenny Packham.

Meghan Markle u haljini brenda Safiyaa 2020. godine Meghan Markle u haljini brenda Safiyaa 2020. godine (Foto: Profimedia)

Haljine brenda Safiyaa u nekoliko važnih prigoda nosila je i Meghan Markle u vrijeme kad je još bila aktivni član britanske kraljevske obitelji, pa su mnogi opet povukli paralelu između novog izdanja princeze i njezine šogorice.

Meghan Markle u haljini brenda Safiyaa 2018. godine Meghan Markle u haljini brenda Safiyaa 2018. godine (Foto: Profimedia)

Princeza Viktorija za svečani večernji izlazak odabrala je čupavu haljinu švedskog brenda Toteme i nadopunila je šalom napravljenim od identična materijala kao i haljina.

Švedska princeza Viktorija u Royal Albert Hallu Švedska princeza Viktorija u Royal Albert Hallu (Foto: Afp)

Top topova! Izdanje princeze od Walesa u kojem je glavni adut boja odijela Catherine Middleton u odijelu Emilije Wickstead Catherine Middleton na simpoziju Catherine Middlton s naušnicama princeze Diane +2 Catherine Middleton u odijelu Emilije Wickstead

Dvije fantastične haljine princeze Catherine za kraljevsko vjenčanje u Jordanu Princeza od Walesa na jordanskom kraljevskom vjenčanju Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju +3 Princeza i princ od Walesa na jordanskom kraljevskom vjenčanju

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju