Vojvotkinja od Cambridgea prisustvovala je gala večeri koja se povodom 40. godišnjice osnivanja organizacija Sports Aid održala u Kensingtonskoj palači

Kada su u pitanju svečana događanja, u modnom smislu Catherine Middleton uvijek igra na sigurno.

Za gala večeru organizacije Sports Aid, Catherine Middleton odabrala je haljinu Rolanda Moureta.

Tako je i za gala večeru organizacija Sports Aid odabrala haljinu u kojoj bi se svaka žena osjećala kao kraljica. Toaletu dizajnera Rolanda Moureta u popularnoj kraljevski plavoj boji koja sjajno pristaje brinetama kombinirala je s Gianvitto Rossi štiklama i satenskom Prada torbicom.

Od nakita je nosila svoj zaručnički prsten s plavim safirom i dijamantne naušnice draguljarske kuće Cartier. Odlučila se za nježan i neutralan make up i frizuru u svom stilu – raspuštene valove i blago nakovrčane vrhove.

Vojvotkinja se tijekom večere družila sa bivšim olimpijcima i paraolimpijcima koji sudjeluju u radu organizacije Sports Aid.

Neki od vas znaju da obožavam sport. Volim navijati za momčadi i sportaše koje prati. Volim fizički izazov koji sport predstavlja i mentalnu snagu koju nam svima daje. I volim to što sport spaja ljude i potiče ih da rade zajedno kao tim, izjavila je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju