Catherine Middleton izaziva oduševljenje gdje god došla. Tako je bilo i na otvaranju jedne dobrotvorne institucije u Norfolku, iako su neki propitivali duljinu haljine koju je izabrala za ovu priliku


Porub suknje do koljena je uobičajena duljina odjevnih komada za žene u britanskoj kraljevskoj obitelji. Tog modnog kodeksa pridržavaju se brojne dame, uključujući i kraljicu Elizabetu II, ali njega povremeno prekrši Catherine Middleton.

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se na otvaranju nove trgovine za dobrotvornu udrugu East Anglia Children’s Hospices u Norfolku, čija je pokroviteljica. Za ovu je priliku odabrala omiljeni Missonijev kaput od tvida u plavoj boji, koji je na trenutak razotkrio još kraću mini haljinu u istoj boji.

Većina britanske javnosti nema ništa protiv kršenja neformalnih pravila odjevanja lijepe kraljevne s obzirom da mama princa Georgea i princeze Charlotte ima tek 34 godine, no neki su dušebrižnici komentirali kako je ipak riječ o neprikladnoj duljini haljine za buduću kraljicu.

Je li ova duljina haljine prikladna za Catherine Middleton?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju