Catherine Middleton izaziva oduševljenje gdje god došla. Tako je bilo i na otvaranju jedne dobrotvorne institucije u Norfolku, iako su neki propitivali duljinu haljine koju je izabrala za ovu priliku


Porub suknje do koljena je uobičajena duljina odjevnih komada za žene u britanskoj kraljevskoj obitelji. Tog modnog kodeksa pridržavaju se brojne dame, uključujući i kraljicu Elizabetu II, ali njega povremeno prekrši Catherine Middleton.

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se na otvaranju nove trgovine za dobrotvornu udrugu East Anglia Children’s Hospices u Norfolku, čija je pokroviteljica. Za ovu je priliku odabrala omiljeni Missonijev kaput od tvida u plavoj boji, koji je na trenutak razotkrio još kraću mini haljinu u istoj boji.

Većina britanske javnosti nema ništa protiv kršenja neformalnih pravila odjevanja lijepe kraljevne s obzirom da mama princa Georgea i princeze Charlotte ima tek 34 godine, no neki su dušebrižnici komentirali kako je ipak riječ o neprikladnoj duljini haljine za buduću kraljicu.

Ankete

(5885) Je li ova duljina haljine prikladna za Catherine Middleton?

rezultati povratak glasova618
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju