Iza vojvotkinje od Cambridgea Catherine Middleton je aktivan dan na kopnu i u vodi koji je provela u nacionalnom parku Lake District na sjeverozapadu Engleske.

U sklopu kampanje kojom promiče prednosti boravak u prirodi, vojvotkinja se između ostalog okušala u brdskom biciklizmu, a društvo su joj pravili kadeti kraljevskih zračnih snaga. Vojvotkinja vjeruje da boravak na otvorenom igra ključnu ulogu u zdravlju i sreći djece i mladih.

Povod za ovaj posjet bio je otvaranje centra za obuku kadeta kojima je vojvotkinja i počasna zapovjednica.

Slika nije dostupna Od 229 kuna: 15 modela crnih gležnjača za koje uvijek ima mjesta u ormaru

Prilikom dolaska u centar vojvotkinja je nosila jaknu brenda Seeland i crne traperice. Uzevši u obzir prigodu i lokaciju, odabrala je udobnu obuću - gležnjače na vezanje brenda See By Chloe koje rado nosi u situacijama kada je ovakva obuća najpraktičnija.

Radi se o čvrstim i stabilnim čizmama koje su kao stvorene za posjete ovakvim lokacijama, ali ovakve udobne gležnjače nisu rijedak prizor ni na gradskim ulicama gdje je moguće vidjeti trendseterice koje ih kombiniraju uz haljine i suknje. Iako se možda ne radi o najljepšem modelu gležnjača, udobnost je ta koja ih čini popularnima iz sezone u sezonu.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Hlače za "pometanje poda" koje obožavaju i žene u Hrvatskoj

Prilikom posjeta jezeru Windermere, vojvotkinja je jaknu zamijenila kariranim sakoom s pojasom koji je istaknuo njezin struk, dok je ispod nosila bež pulover.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju