Počeo je još jedan Wimbledon Championship. Jedno od najpoznatijih i najelitnijih sportskih natjecanja na svijetu okupilo je brojne poznate osobe i zaljubljenike u tenis, a taj događaj nije propustila ni princeza od Walesa.

Galerija Catherine Middleton na Wimbeldonu Catherine Middleton na Wimbeldonu Catherine Middleton na Wimbeldonu +9 Catherine Middleton na Wimbeldonu

Catherine Middleton, pokroviteljica engleskog teniskog kluba i velika zaljubljenica u sport, došla je u klub u Wimbeldonu u društvu bivše tenisačice Laure Robson kako bi pratila meč između Katie Boulter i Darije Saville.

Za tu je prigodu odjenula nježnu, a istovremeno tako efektnu modnu kombinaciju.

Gornji dio njezina modnog odabira činio je sako u boji mente luksuznog francuskog brenda, koji je izvrsno uparila s plisiranom midi suknjom u bijeloj boji, spajajući tako dva modna aduta, uvijek poželjnu boju i gotovo najpoželjniji model haljine.

Catherine Middleton na Wimbeldonu Catherine je sako boje mente kombinirala s midi suknjom u bijeloj boji (Foto: Profimedia)

Catherine je velika zaljubljenica u klasične sakoe i oni čine velik dio njezine garderobe, ali posljednja modna kombinacija baš je posebna zbog upečatljive, a istovremeno nježne boje koja osvježava. 

Sako u boji mente pratio je figuru njezina tijela, a osim bojom pažnju je privlačio i krojem te bijelim obrubom, koji je cijeloj kombinaciji dao dozu elegancije.

Modnu kombinaciju zaokružila je decentnim nakitom, bijelom ručnom torbicom te bijelim salonkama, koje su nepogrešiv odabir za situacije u kojima želimo izgledati profinjeno.

Svidjela bi se princezi Diani: Odvažna haljina u kojoj se Catherine Middleton ne viđa često Catherine Middleton ne viđa se često u haljinama sa životinjskim uzorkom Princeza od Walesa u haljini Petra brenda Cefinn Catherine Middlleton haljinu je sparila sa štiklama Jimmyja Chooa +2 Cefinn, haljina Petra, 525 eura

Ako vam se svidio princezin izbor, u galeriji na početku teksta možete pronaći nekoliko sakoa u boji mente.

Catherine Middleton na Wimbeldonu Catherine Middleton na Wimbeldonu u sakou boje mente (Foto: Profimedia)

Kakva kombinacija! Novim izdanjem Catherine (opet) zasjenila kraljicu Camillu Kraljica Camilla i princeza Catherine na paradi Princeza i princ od Walesa pratili su paradu u društvu svoje djece Kraljica Camilla i princeza Catherine na paradi +3 Princeza Catherine i princ Louis na kraljevskoj paradi

Catherine Middleton na Wimbeldonu Zara, 25 eura (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju