Catherine Middleton posjetila je sveučilište Nottingham Trent kako bi s početkom nove akademske godine razgovarala o važnosti brige o mentalnom zdravlju mladih. Princezu od Walesa u East Midlandsu dočekalo je mnoštvo ljudi koji su je htjeli pozdraviti i fotografirati se s njom.

Galerija Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley - 10 Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley - 3 Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley - 8 +8 Catherine Middleton nosi salonke od brušene kože brenda Russell and Bromley

Za posjet sveučilištu Nottingham Trent Catherine Middleton odabrala je besprijekornu modnu kombinaciju u neutralnim bež i tonovima bijele kave. Nosila je bež komplet od pletiva sitne rebraste strukture francuskog brenda Sezane, sačinjen od finog pulovera i suknje midi dužine.

Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley - 4 Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley (Foto: Profimedia)

Rukavi pulovera ukrašeni su velikim smeđim gumbima, a komplet je izrađen od merino vune i organskog pamuka, što pruža iznimnu udobnost nošenja i ugodan osjećaj na koži. Outfit koji odiše svježinom i elegancijom koja se ne odriče udobnosti princeza od Walesa upotpunila je štiklama britanskog brenda Russell and Bromley.

Catherine Middleton nosi kožnatu torbicu britanskog brenda Tusting Catherine Middleton nosi kožnatu torbicu britanskog brenda Tusting (Foto: www.tusting.co.uk)

Catherine nosi klasičan model salonki s visokom tankom potpeticom izrađen od brušene kože u tamnijoj nijansi bež boje. Stajling je zaokružila kožnatom torbicom britanskog brenda Tusting, modelom Mni Holly čiji je vintage dizajn inspiriran torbama kakve su se nosile 1950-ih godina.

Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley - 3 Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley (Foto: Profimedia)

Catherine Middleton: Najženstvenije cipele koje pobjeđuju sve trendovske modele Catherine Middleton u finom odijelu i najženstvenijim štiklama - 8 Catherine Middleton u finom odijelu i najženstvenijim štiklama - 5 Catherine Middleton u finom odijelu i najženstvenijim štiklama - 2 +5 Catherine Middleton nisi prugasto odijelo britanskog brenda Holland Cooper

Poseban detalj s kojim je princeza od Walesa odala počast pokojnoj kraljici Elizabeti II Catherine Middleton Catherine Middleton Catherine Middleton +7 Catherine Middleton

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju