Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea polako se spremaju za svoj službeni posjet Indiji i Butanu, a na putovanje kreću 10. travnja

Iako Catherine Middleton i princ William uživaju veliku popularnost u svojoj domovini, ipak nisu pošteđeni kritika na račun svog načina života. Točnije, Britanci im zamjeraju to što imaju malo obaveza i rijetko se pojavljuju u javnosti.

Catherine Middleton organizirala je primanje u Kensingtonskoj palači uoči službenog posjeta Indiji i Butanu.

Bračni par trebao se odmarati do 10. travnja kada odlaze u službeni posjet Indiji i Butanu. Izgleda da su pokleknuli pred pritiskom javnosti pa je vojvotkinja organizirala neočekivano druženje u Kensingtonskoj palači uoči odlaska na put, na sveopću radost modnih sladokusaca koji se ne mogu dočekati njezine nove odjevne kombinacije.

Lijepa Catherine na ovakvim primanjima uvijek nosi stroge kostime ili suknje u kombinaciji s jednostavnim bluzama, a ovaj put odlučila se za dugu večernju haljinu u plavoj boji. Haljina pod nazivom 'Mary Illusion' inače ima proziran dekolte, ali model za vojvotkinju imao je podstavu pa je tako stvoren efekt 'lažnog' dekoltea.

Pametno je odabrala haljinu indijskog dizajnera Salonija Lodhe i time dala naslutiti da bi se na predstojećem putovanju mogla 'odreći' odjeće britanskih dizajnera koje inače preferira.

Ovaj diplomatski modni odabir koštao ju je 500 funti tj. 4.600 kuna – tolika je bila cijena njezine haljine u redovnoj prodaji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju