Catherine Middleton i princ William pojavili su se na prvom zajedničkom radnom angažmanu učetvero s princem Charlesom i Camillom u posljednjih devet godina.

 

Članovi kraljevske obitelji posjetili su novi rehabilitacijski centar Defence Medical Rehabilitation Centre u Loughboroughu. Obišli su odjele na kojima se liječe ozlijeđeni pripadnici vojske te radionicu za izradu protetskih pomagala.

Catherine Middleton pažnju je, naravno, privukla i svojim izborom odjeće, a za tu prigodu vojvotkinja od Cambridgea izabrala je tamnoplavu vojničku jaknu i maksi suknju iste boje Alexandera McQueena. Strukirana jakna i suknja uskog kroja na predjelu bokova maksimalno su naglasile vitku figuru 38-godišnje vojvotkinje. I minijaturnu crnu torbicu koju je nosila potpisuje modna kuća Alexander McQueen. Stajling je nepogrešivo upotpunila ženstvenim crnim čizmama od brušene kože na visoku potpeticu.

Slika nije dostupna Štedljiva Catherine Middleton: Haljina s "dna" ormara u kojoj vojvotkinja izgleda kao milijun dolara

Slika nije dostupna Dodatak od 43 kune koji Catherine Middleton voli više od kraljevskih dragulja

Catherine Middleton velika je obožavateljica McQueenova dizajna te u svojoj garderobi ima brojne kreacije s potpisom luksuzne britanske modne kuće, uključujući i nekoliko kaputa i jakni u vojničkom stilu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju