U sjedištu Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti na londonskom West Endu službeno je lansiran novi projekt princeze od Walesa. Kampanja pod nazivom Shaping Us prvi je veliki projekt Centra za rano djetinjstvo koji je otvoren pod pokroviteljstvom Kraljevske zaklade.

Galerija Princ i princeza od Walesa Catherine Middleton u odijelu modne kuće Alexander McQueen Princeza od Walesa na lansiranju svoje nove kampanje +1 Princeza od Walesa na lansiranju svoje nove kampanje

Cilj ove kampanje je podizanje razine svijesti i razumijevanja o krucijalnoj važnosti prvih pet godina djetetova života.

Način na koji se razvijamo kroz naša iskustva, odnose i okruženje u ranom djetinjstvu fundamentalno oblikuje naše živote. To utječe na sve, od naše sposobnosti da formiramo veze i napredujemo na poslu do našeg mentalnog i fizičkog stanja te načina na koji odgajamo svoju djecu.

Princeza od Walesa na lansiranju svoje nove kampanje Princeza od Walesa na lansiranju svoje nove kampanje (Foto: Afp)

Fokusiranjem našeg kolektivnog vremena, energije i sredstava na stvaranje podržavajućeg, brižnog svijeta za najmlađe članove našeg društva i one koji o njima brinu možemo napraviti veliku razliku u zdravlju i sreći nadolazećih generacija. Kompletno društvo mora igrati ulogu u tome, čak i ako niste direktno uključeni u djetetov žviot jer smo svi odgovorni za stvaranje suosjećajnog svijeta u kojem naša djeca mogu rasti, učiti i živjeti, poručila je princeza od Walesa.

Catherine Middleton u odijelu modne kuće Alexander McQueen Catherine Middleton u odijelu modne kuće Alexander McQueen (Foto: Profimedia)

Ovo je bilo vrlo važno događanje za Catherine, pa ne čudi što je odlučila zablistati. Za ovu prigodu odabrala je fantastično odijelo modne kuće Alexander McQueen u odvažnoj i vatrenoj nijansi crvene boje.

Nije tajna da crvena boja privlači pažnju, a brojna istraživanja pokazala su da pogled na nju čak potiče određene fizičke reakcije, poput rasta krvnog tlaka i ubrzavanja disanja. Simbolizira vatru, ljubav, snagu i strast te je vrlo dominantna i intenzivna.

Princeza i princ od Walesa na lansiranju nove kampanje Princeza i princ od Walesa na lansiranju nove kampanje (Foto: Afp)

Kada je u pitanju moda, crvenu boju biramo za prigode u kojima želimo biti primijećeni jer se u crvenoj kombinaciji jednostavno ne možemo sakriti od pogleda i zasigurno ćemo postati centar pažnje.

Svoju crvenu kombinaciju Catherine je nadopunila štiklama brenda Gianvito Rossi u istoj boji napravljenim od brušene kože te malom torbicom modne kuće Miu Miu, a od nakita je odabrala efektne naušnice brenda Chalk.

Princeza od Walesa na lansiranju svoje nove kampanje Princeza od Walesa na lansiranju svoje nove kampanje (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju