Kozmetički brend Catrice prikazuje ovosezonske međunarodne modne trendove u jedinstvenim kozmetičkim proizvodima najviše kvalitete. Inspirirani jesensko-zimskim kolekcijama, Catrice ulazi u drugu polovicu 2016. godine s novim 'must-have' proizvodima.

Jesensko-zimska make up kolekcija kozmetičkog brenda Catrice donosi pregršt noviteta.

Eye & Brow paleta za konturiranje obrva i očiju (35.90 kn) Oči i obrve savršeno su naglašene s jednim svjetlucavim highlighterom i tri mat smeđe nijanse za sjenčanje, a dvije verzije s hladnijim i toplijim nijansama nude savršenu kombinaciju za tamniji i svjetliji tip kože i kose.

Inspirirani jesensko-zimskim kolekcijama, Catrice ulazi u drugu polovicu 2016. godine s novim 'must-have' proizvodima.

C Lash Couture - Smokey Eyes Volume umjetne trepavice (31.90 kn) Umjetne trepavice su sada dio svakodnevnice. Klasične strip trepavice stvaraju duže i deblje trepavice s dozom glamura u samo nekoliko sekundi, a dolaze s integriranim mini ljepilom.

Matt 6hr Lip Artist ruž za usne (39.90 kn)Traje šest sati bez isušivanja usana. Intenzivna pokrivenost i ugodan lagani dodir. Tekstura stvara savršene mat usne. Dostupan u sedam nijansi u rasponu od boje rosewood, fuksije do crvene. Za lijepe naglaske boje.

Shine Appeal Fluid Lipstick Intense sjajilo za usne (31.90 kn) Zapanjujuća silueta. Duboka, bogata boja ruža za usne u kombinaciji s intenzivnim sjajem sjajila za usne. Upada u oči svojom posebno visokom pigmentacijom i dugotrajnom formulom. Dostupan je u četiri impresivne boje: rosewood, fuksije, crvene i tamno bobičaste.

Liquid Coverage Foundation tekući puder (55.90 kn) Druga koža. Glatki ten s 'high definition' završetkom. Ultra nježna tekuća tekstura primjenjuje se s kapaljkom aplikatora, nudi visoku pokrivenost i traje do 24 sati. Dostupan je u četiri nijanse za različite tonove kože.

Kozmetički brend Catrice prikazuje ovosezonske međunarodne modne trendove u jedinstvenim kozmetičkim proizvodima najviše kvalitete.

Healthy Look matirajući puder (35.90 kn). Savršeno mat. Baršunasta tekstura sa prozračnim završetkom koja se stapa s kožom i prilagođava svim tonovima kože. Puder osigurava blistav, mat ten. Interakcija četiri boje manifestira se u ljetnoj eksploziji svježine.

Deluxe Glow Highlighter (35.90 kn) Trodijelno blještavilo. Tri različite highlighter nijanse u boji šampanjca, ruže i bronce daju koži prirodan sjaj. Ultra nježan puder sadrži sjajne čestice koje odbijaju svijetlost te osiguravaju konačni sjaj. Obogaćen s vitaminom E i uljem jojobe.

Noir Noir Lacquers lak za nokte (19.90 kn) Dugotrajna visoko sjajna tekstura je sada dostupna kao "mala crna haljina" za nokte! Poboljšan samo sa dodirom boje, ovaj lak nudi optimalnu pokrivenost i glatke rezultate u boji. Gotovo crna tekstura je dostupna u četiri verzije boja: zelena, plava, ljubičasta i crvena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju