Na pariškom Tjednu mode jedna slavna dama definitivno ima svojih "pet minuta". Radi se o kanadskoj pjevačkoj divi Celine Dion koja svakodnevno pozira fotografima u odvažnim modnim kombinacijama - i svaka je bolja od one prethodne

Najprodavanija pjevačica u povijesti glazbe već nekoliko sezona surađuje sa stilistom Lawom Roachom koji je najzaslužniji za njezinu stilsku transformaciju.

Čini se, da na pragu pedesete nema odjeće koju Celine ne zna nositi - od kožnatih čizama modne kuće Balmain koje je odjenula umjesto hlača, preko smoking haljine s istim potpisom pa do kožnatih Givenchyjevih hlača na tregere i Cavallijeva cvjetnog uzorka "od glave do pete"... A bilo je tu još mnogih drugih modnih uspješnica.

Sve je počelo s prošlogodišnjom dodjelom nagrada Billboard Music Awards. Za tu je prigodu kanadska diva hrabro odabrala zlatnu haljinu manje poznatoga ruskog dizajnera Valentina Yudashkina kojom je najavila povratak na vrh.

A sjetite se samo bijele kombinacije, u kojoj je, 1988., tada dvadesetogodišnja Celine, pobijedila na Eurosongu. Tutu suknja od tila, dugi sako na dvostruko kopčanje, salonke i minival? Sigurni smo da bi danas to ipak malo bolje iskombinirala...

U galeriji pogledajte stilsku transformaciju Celine Dion od početka osamdesetih pa do unatrag nekoliko pariški dana. Vjerujemo kako ćete se složiti da je promjena više nego očita.