Na pariškom Tjednu mode jedna slavna dama definitivno ima svojih "pet minuta". Radi se o kanadskoj pjevačkoj divi Celine Dion koja svakodnevno pozira fotografima u odvažnim modnim kombinacijama - i svaka je bolja od one prethodne

Najprodavanija pjevačica u povijesti glazbe već nekoliko sezona surađuje sa stilistom Lawom Roachom koji je najzaslužniji za njezinu stilsku transformaciju.

Čini se, da na pragu pedesete nema odjeće koju Celine ne zna nositi - od kožnatih čizama modne kuće Balmain koje je odjenula umjesto hlača, preko smoking haljine s istim potpisom pa do kožnatih Givenchyjevih hlača na tregere i Cavallijeva cvjetnog uzorka "od glave do pete"... A bilo je tu još mnogih drugih modnih uspješnica.

Sve je počelo s prošlogodišnjom dodjelom nagrada Billboard Music Awards. Za tu je prigodu kanadska diva hrabro odabrala zlatnu haljinu manje poznatoga ruskog dizajnera Valentina Yudashkina kojom je najavila povratak na vrh.

A sjetite se samo bijele kombinacije, u kojoj je, 1988., tada dvadesetogodišnja Celine, pobijedila na Eurosongu. Tutu suknja od tila, dugi sako na dvostruko kopčanje, salonke i minival? Sigurni smo da bi danas to ipak malo bolje iskombinirala...

U galeriji pogledajte stilsku transformaciju Celine Dion od početka osamdesetih pa do unatrag nekoliko pariški dana. Vjerujemo kako ćete se složiti da je promjena više nego očita.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju