Želite odjenuti kratke hlačice ili suknjicu, ali muči vas celulit vidljiv na nogama? Ne brinite jer pronašli smo 3 'instant' rješenja za privremeno prikrivanje celulita

Zbog celulita ste ipak natrag u ormar spremili omiljene kratke hlačice ili suknjicu? Mislite da vaše noge još nisu spremne za pokazivanje i da ćete trebati pričekati još par tjedana prije nego se riješite omražene narančine kore?

Što hladnijom vodom tuširajte područje tijela zahvaćeno celulitom i celulit će privremeno nestati

Na sreću, ne morate čekati ni dana da biste nosili kratko na gole noge jer pronašli smo 3 ekspresna rješenja za privremeno prikrivanje celulita.

Celulit u nekoliko minuta možete sakriti koristeći...

1. ...lak za kosu
Lak za kosu s vrlo jakim učvršćivanjem nasprejajte po koži zahvaćenoj celulitom. Stojite ravno i mirno i pričekajte da se lak za kosu u potpunosti osuši. Trebali biste osjećati kako vam se koža zateže. Celulit će se manje vidjeti i zbog toga jer će njegov sjaj prelamati svjetlo što će također vizualno sakriti ružne rupice. Lakom za kosu možete učvrstiti i labavu kožu na gornjem dijelu ruku.

2. ...shimmer ili sredstvo za tamnjenje kože
Celulit je najjače vidljiv na svijetloj koži. Što je koža tamnija to će se celulit manje vidjeti. Zbog toga su i kreme i sprejeve za tamnjenje kože također dobri prekrivači celulita, samo pazite da nijansa ne bude pretamna, odnosno da nije tamnija od ostatka tijela. Odlično se poslužiti i shimmer sa sjajnim česticama koje bljeskanjem prikrivaju sitne nedostatke. Pročitajte i 4 mita o celulitu koje morate odmah zaboraviti.

3. ...hladan tuš

Hladna voda zateže kožu. Što hladnijom vodom (koliko možete izdržati) barem 5 minuta tuširajte područje tijela zahvaćeno celulitom i celulit će privremeno nestati.

Donosimo i top 3 vrste povrća koje uništavaju celulit.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju