Želite li ove blagdane oduševiti članove obitelji ili prijatelje, ovo je dar uz koji bi vam to zaista moglo i uspjeti. Fotografije imaju neprocjenjivu vrijednost, a uz poklon kao što je foto-knjiga vaši najmiliji imat će sve uspomene na jednom mjestu koje će trajati vječno.

  Galerija CEWE fotoknjiga Oduševite najmilije kreativnim poklonom Proces kreiranja CEWE fotoknjige je jednostavan i intuitivan +2 CEWE fotoknjiga

Listanje kroz uspomene puno je intimnije i toplije od pregledavanja fotografija klikanjem po računalu, a jednom kad ih pretvorite u fizički oblik možete biti sigurni da vaši najmiliji nikad neće ostati bez njih. Upravo je zato u potpunosti personalizirana knjiga uspomena ili fotoknjiga idealan poklon koji će pokazati vašim najmilijima da ste dobro promislili o njima i u poklon uložili puno ljubavi.

PR PR

Proces kreiranja CEWE fotoknjige je jednostavan i intuitivan Proces kreiranja CEWE fotoknjige je jednostavan i intuitivan Foto: CEWE

Bilo da se odlučite fotoknjigu napraviti za sebe ili svoje najmilije, sigurno ćete uživati u procesu kreiranja jer je poprilično jednostavan. Fotografije, uvez, boju, pozadinu, format, okvire, fontove i brojne druge aplikacije birate sami i to sve digitalno. Čak i ako niste kreativni, besplatan fotoprogram u kojem personalizirate stranicu po stranicu, pomoći će vam s idejama. Posebna prednost fotoknjige je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija i tekstova zbog čega je baš svaka unikat.

CEWE fotoknjiga CEWE fotoknjiga Foto: CEWE

Fotoknjigu možete prilagoditi vlastitom ukusu, ali i financijskim mogućnostima. Cijena knjige uspomena u fotografijama kreće od 64 kune naviše. To ovisi o veličini knjige, broju stranica, papiru i koricama.

Jednom kad ste zadovoljni sa složenim, fotoknjigu možete očekivati nakon nekoliko dana. To je dovoljno da skupite najdraže fotografije i bacite se na posao jer Božić već kuca na vrata.

Oduševite najmilije kreativnim poklonom Oduševite najmilije kreativnim poklonom Foto: CEWE

Ako želite osvojiti kupon za izradu CEWE fotoknjige (tvrdi uvez, digitalni tisak, 26 stranica), odigrajte kviz, prikupite fotografije i stvorite kreativni božićni dar koji čuva najljepša sjećanja.

Dobitnica kupona za izradu CEWE fotoknjige je ECIJA BLAŠKOVIĆ VONDRAČEK. Čestitamo!
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju