Chanel je 2002. godine lansirao parfem Chance, cvjetni miris s vedrim karakterom koji je dolazio u iznenađujućoj bočici za privlačenje pažnje. Početkom sljedeće godine prvi put stiže "eau de parfum" verzija ovog popularnog mirisa.

Miris je to koji predstavlja Chanelov olfaktorni izraz načina postojanja, razmišljanja i stava, a koji je Gabrielle Chanel utjelovljivala cijeloga svog života.

Mademoiselle je vjerovala u sretne zvijezde, ali i naporan rad koji donosi rezultate. Sa samopouzdanjem i odlučnošću koristila je prilike koje joj je život pružao. Bila je žena koja je voljela slučajne susretne i ono neočekivano, smijala se sreći i sreća se joj se zauzvrat osmjehivala.

Danas se parfem Chance može naći u četiri verzije koje predstavljaju četiri osnovna tipa žena i njihove osobnosti.

Originalni miris CHANCE u središtu sadrži cvijet jasmina koji predstavlja iznenađujući kontrast između svježeg ružičastog papra i citrusa te bogatstva drvenastog pačulija.

Vedar i pršteći CHANCE EAU FRAÎCHE s naglašenim citrusnim aromoma osvježava jasmin u srednjim notama, te postepeno razotkriva eleganciju živahnih drvenastih nota na koži.

Energičan CHANCE EAU VIVE posjeduje iznenađujuću gorčinu grejpa i crvene naranče koja se stapa s aromom cedra te zaokružuje srce jasmina.

Nježan CHANCE EAU TENDRE smješta miris jasmina u oblak kremastih i mošusnih nota s delikatnim voćnim aromoma grejpa i dunje.

U 2019. godini Chanel će predstaviti javnosti CHANCE EAU TENDRE eau de parfum. Chanelov laboratorij u suradnji s Olivierom Polgeom donosi intenzivniju verziju koja je oličenje ženstvenosti.

U središtu se nalazi egzotični jasmin koji je obogaćen ružinom esencijom te glatkim i kremastim mošusnim notoma. Cvjetna kompozicija naglašena je osebujnim daškom grejpa i dunje koja budi unutarnje zadovoljstvo žene.

Za tu priliku okrugla će bočica sa zlatnim vratom poprimiti srebrnu nijansu zapanjujućeg čepa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju