Chanel je 2002. godine lansirao parfem Chance, cvjetni miris s vedrim karakterom koji je dolazio u iznenađujućoj bočici za privlačenje pažnje. Početkom sljedeće godine prvi put stiže "eau de parfum" verzija ovog popularnog mirisa.

Miris je to koji predstavlja Chanelov olfaktorni izraz načina postojanja, razmišljanja i stava, a koji je Gabrielle Chanel utjelovljivala cijeloga svog života.

Mademoiselle je vjerovala u sretne zvijezde, ali i naporan rad koji donosi rezultate. Sa samopouzdanjem i odlučnošću koristila je prilike koje joj je život pružao. Bila je žena koja je voljela slučajne susretne i ono neočekivano, smijala se sreći i sreća se joj se zauzvrat osmjehivala.

Danas se parfem Chance može naći u četiri verzije koje predstavljaju četiri osnovna tipa žena i njihove osobnosti.

Originalni miris CHANCE u središtu sadrži cvijet jasmina koji predstavlja iznenađujući kontrast između svježeg ružičastog papra i citrusa te bogatstva drvenastog pačulija.

Vedar i pršteći CHANCE EAU FRAÎCHE s naglašenim citrusnim aromoma osvježava jasmin u srednjim notama, te postepeno razotkriva eleganciju živahnih drvenastih nota na koži.

Energičan CHANCE EAU VIVE posjeduje iznenađujuću gorčinu grejpa i crvene naranče koja se stapa s aromom cedra te zaokružuje srce jasmina.

Nježan CHANCE EAU TENDRE smješta miris jasmina u oblak kremastih i mošusnih nota s delikatnim voćnim aromoma grejpa i dunje.

U 2019. godini Chanel će predstaviti javnosti CHANCE EAU TENDRE eau de parfum. Chanelov laboratorij u suradnji s Olivierom Polgeom donosi intenzivniju verziju koja je oličenje ženstvenosti.

U središtu se nalazi egzotični jasmin koji je obogaćen ružinom esencijom te glatkim i kremastim mošusnim notoma. Cvjetna kompozicija naglašena je osebujnim daškom grejpa i dunje koja budi unutarnje zadovoljstvo žene.

Za tu priliku okrugla će bočica sa zlatnim vratom poprimiti srebrnu nijansu zapanjujućeg čepa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju