Više od 20 godina Chanel mnogim ženama predstavlja svoju viziju beauty svijeta, a sada su istraživanja ogranka Chanel Research o starenju krenula u novom smjeru. Naglasak je na dugovječnosti te je savršen za sve žene koje žele sačuvati i njegovati svoj izgled te ostati vjerne sebi

Univerzalni proizvod za njegu kože
Chanel Blue Serum ne stavlja na prvo mjesto borbu protiv starenja već se radi o novom pristupu mladenačkom izgledu kože te je naglasak na samoj dobrobiti za kožu. Blue Serum je kompatibilan s bilo kojim drugim proizvodima za njegu kože te je to serum s kojim započinje svakodnevni ritual.

Tri aktivna Chanel sastojka

Chanel Blue Serum stavlja naglasak na dugovječnost i dobrobit kože

Chanelova istraživanja fokusirala su se na tri hranjive sastojka, a to su zelena kava s Kostarike, maslina sa Sardinije te tršlja koja raste u Grčkoj. Moć ovog bilja i tehnologije kroz posebno razrađene procese dovodi to dugovječnog izgleda kože te aktiviranja mladolikog efekta.

Jedinstvena inspiracija
Chanel Research pronašao je inspiraciju u atipičnim lokacijama zvanim plave zone. Te zone karakteriziraju populacije s izuzetnom dugovječnošću. Uz izvanredne ekosustave te populacije imaju dijele način života koji se bazira na četiri glavna zajednička faktora. Radi se o zdravoj, uravnoteženoj prehrani, o redovitoj fizičkoj aktivnosti, o boljem načinu suočavanja sa stresom te o usko povezanoj društvenoj strukturi.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju