Nova ljetna make up kolekcija Chanel samim nazivom 'Collection Méditerranée' najavljuje koji putovima ljepote nas vodi renomirani kozmetički brend. A upravo je mediteranski kolorit obojan lavandom, maslinama, koraljima i morem među najljepšima u beauty paleti

Sa svakom novom sezonom želimo licu dati novi sjaj i probuditi ga u duhu nadolazećih trendova, stilova i boja. Sa svakim novim beauty proizvodom želimo i malo maštati te se zamisliti u nekim drugim vremenima, okruženi mjestima na kojima nikada nismo bili i našminkani na način koji će otkriti naše novo ja.

Chanel make up kolekcija za ljeto 2015 nazvana 'Collection Méditerranée ' nas zato vodi u živahne 20-te godine prošlog stoljeća na Francusku rivijeru. Uživamo u ležernoj eleganciji, a naše ljetno ja probuđeno je najljepšim bojama ljeta.

OČI
Boje mediteranskog krajolika prije svega su prepoznatljive u sjenilu za oči u olovci 'Stylo Eyeshadow', idealnim za putovanja kao i za one koji vole praktična pakiranja jednostavna za upotrebu. Kremaste teksture s visokim postotkom vode, ovaj proizvod u 5 nijansi osigurava upečatljiv pogled, ali i osjećaj svježine.

Uz boju tirkiza (117 Azuelejo), masline (137 Olivine), ruže (127 Laurier Rose) i čokolade (147 Caroube) 'Stylo Yeux Eyeshadow' se nudi u nijansi lavande (107 Campanule), baš kao i vodootporna olovka za oči 'Stylo Yeux Waterproof' (997 Orchidée).

USNE
Nježne, mekane i suptilno obojane usne omogućit će 4 nove nijanse ruža 'Coco Coco Shine' (nježno puderaste 477 Reveuse i 487 Amorosa te koraljne nijanse 457 Intrépide te 507 Insoumise) kao i dvije nijanse sjajila 'Levres Scintillantes' – intenzivna ružičasta sa plavim svjetlucavim česticama (447 Rose Paradis) te prštavo crvena (457 Allegria).

LICE
Zvijezda kolekcije je iluminirajući kompaktni puder 'Lumiére D’eté' čije su suptilne svjetlucave čestice idealne za isticanje preplanulih jagodica te dekoltea.

NOKTI
Četiri nove nijanse lakova za nokte također odišu slobodom ljeta i to u bojama lavande (727 Lavanda), sladoleda od čokolade (697 Terrana), tirkiza (707 Méditerranée) i trešnje (717 Coquelicot).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju