Novo pojačanje iz slavnog kozmetičkog brenda Chanel stiglo je u obliku njegujuće kreme za ruke - La Crème Main. Jer je neophodno voditi brigu o rukama kako bismo im sačuvali ljepotu i mlad izgled

Inspiriran kremom za ljepotu ruku koju je kreirala Mademoiselle Chanel 1929. godine, slavni brend Chanel danas ponovno pronalazi taj osnovni korak s La Crème Main.

Riječ je o cjelovitom proizvodu za njegu ruku i noktiju koji kožu čini hidratiziranom, baršunastom i blistavom.

JEDINSTVENI IZGLED

Novo pojačanje iz slavnog kozmetičkog brenda Chanel stiglo je u obliku njegujuće kreme za ruke 'La Crème Main'

Umjesto uvijek iste tube, Chanel se opredijelio za jedinstveni i ergonomski zaobljeni oblik vodom uglačanog oblutka, koji savršeno pristaje ruci. Iza dojma jednostavnosti krije se velika i ekskluzivna tehnička inovacija koja je zahtijevala četverogodišnju suradnju između timova iz Odjela za ambalažu, Kreativnog odjela i Laboratorija za formulaciju proizvoda.

Unutar pakiranja, spremnik koji se korištenjem uvlači sadrži formulu i štiti je od zraka i nečistoća. Jednim pritiskom na pakiranje aktivira se sustav koji oslobađa točnu količinu kreme koja uljepšava ženske ruke. Sa svakom upotrebom, spremnik se uvlači, ali "pamćenje oblika" oblutka uglačanog vodom ostaje netaknuto.

Elegantna i praktična, La Crème Main stvorena je za putovanje i bitan je modni dodatak koji se nosi u torbici.

FORMULA PO MJERI
Na temelju fotografija ruku više od tisuću žena, Chanel Istraživanja definirala su kriterije ljepote ruku. Prekrasne ruke imaju čvrstu, hidratiziranu kožu, popunjen izgled, bez tamnih mrlja, snažne nokte i meku pokožicu.

Cilj je bio razviti prilagođenu, najsuvremeniju formulu koja ispunjava ove kriterije ljepote i zadovoljava potrebe žena diljem svijeta.

Elegantna i praktična, La Crème Main stvorena je za putovanje i bitan je modni dodatak koji se nosi u torbici

Koja je tajna? Vosak majske ruže s Chanel polja Pégomas u Grasseu, dobiven nakon destilacije cvjetova. Ovaj dragocjeni i bogati balzam zaglađuje i omekšava kožu a istovremeno je štiti od štetnih utjecaja iz okoliša. Da ne spominjemo iris pallida, još jedan cvijet koji se uzgaja u Pégomasu, čiji je ekstrakt čuven po svojim svojstvima posvjetljivanja.n Za maksimalnu hidrataciju i ugodnost, formula je obogaćena glicerinom, hijaluronskom kiselinom i karité maslacem.

POŽELJNA TEKSTURA
Tristo žena je ispitano u Chanel Istraživačkom laboratoriju za procjenu osjetilnih doživljaja. Jedna tekstura posebno je privukla njihovu pažnju.

Lagana kremasta tekstura La Crème Main privukla je sve žene u smislu različitih kriterija kao što su osjećaj topivosti, brzog upijanja, ali i njezin apsolutno diskretan dojam u dodiru sa svakodnevnim predmetima nakon nanošenja.

La Crème Main dermatološki je ispitana te se može koristiti koliko god je potrebno i u bilo kojem trenutku za potpunu njegu. Ruke su meke, njegovane i zaštićene. Potpuno nahranjena i hidratizirana, koža izgleda ujednačena s baršunastim završnim rezultatom. Nokti su također jači, a zanoktice mekše.

Tijekom dana, kremu nanesite više puta nakon pranja ruku. Zimi je nanosite što je češće moguće kako biste spriječili da se koža isuši ili ispuca. Ljeti je koristite kao noćni tretman.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju