Žene su u neprekidnoj potrazi za savršenom maskarom, a možda je pronađu u novitetu koji stiže iz Chanela – revolucionarnoj maskari s 3D četkicom koja obećava ekstreman volumen, a ujedno i jača trepavice.

Chanel je za novu maskaru koristio inovacijsku tehnologiju kako bi stvorio revolucionarni dizajn četkice. S patentiranom 3D četkicom, maskara LE VOLUME RÉVOLUTION DE CHANEL pruža optimalnu količinu formule za ekstreman volumen već s prvim nanosom.

Chanel je za novu maskaru koristio inovacijsku tehnologiju kako bi stvorio revolucionarni dizajn četkice

Sadržavajući mikro-rezervoare, jedinstveni materijal od kojeg je četkica izrađena pruža optimalnu količinu formule za trenutni, ekstremni volumen i dugotrajni, intenzivno crni rezultat bez grudica. Trepavice su savršeno namazane s jednim potezom.

Chanelovi make-up noviteti - 3 Chanelova nova maskara daje nikad veći volumen te ujedno njeguje trepavice (Foto: Chanel)

Kombinacija rižinog i pčelinjeg voska te meka tekstura intenzivno obavijaju trepavice čineći ih gušćima. Tanka prevlaka od polimera omogućava da se ekstreman volumen zadrži sve do uklanjanja šminke. Maskara ima i njegujući efekt te sadrži pro-vitamin koji jača trepavice sa svakim nanošenjem. Maskara je oftalmološki testirana te je prikladna i za osobe koje nose kontaktne leće.

Chanelovi make-up noviteti - 2 Paleta novih make-up proizvoda iz Chanela (Foto: Chanel)

Chanel je predstavio i novu kolekciju make-upa za oči inspiriranu magijom noći, beskrajno intrigantnim simbolom slobode. Boje kolekcije igraju se kontrastnim teksturama i intenzitetima te očima daju magnetsku privlačnost koja proizlazi iz tih varijacija.

Chanelovi make-up noviteti - 1 Chanelova nova make-up kolekcija za oči inspirirana je magijom noći (Foto: Chanel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju