U Los Angelesu je održana premijera Netflixovog novog filma „Škola dobra i zla“. Crvenim tepihom prošetale su lijepo odjevene glavne junakinje, a od cijele glumačke ekipe svojim se stajlingom najviše istaknula Charlize Theron, koja u filmu glumi Lady Lesso

Galerija Charlize Teron u crnoj kombinaciji Charlize Teron u crnoj kombinaciji Charlize Teron u crnoj kombinaciji +3 Charlize Teron u crnoj kombinaciji na premijeri filma

Charlize je na premijeru filma došla u crnoj kombinaciji koja je privlačila poglede. Njezin modni odabir se sastojao od voluminozne crne suknje s dubokim izrezom i prozirne crne košulje.

Izrez na suknji naglasio je njezine vitke noge, a posebno su upečatljive bile visoke čipkaste čizme s niskom petom koje su se vezale na prednjoj strani i stvarale pomalo gotički dojam.

Charlize nam je pokazala da i mrežaste čarape, koje inače nije lako iskombinirati, mogu biti pravi stilski pogodak.

Charlize Teron u crnoj kombinaciji Kombinaciju čine voluminozna suknja, prozirna bluza i posebne čizme (Foto: Profimedia)

Elegantnu kombinaciju poznate glumice, upotpunio je bijeli cvjetni detalj na bluzi te pomno odabrani nakit od kojega su se posebno isticale nanizane piercing naušnice koje su upotpunile cijelu kombinaciju.

Charlize je prirodnu ljepotu naglasila laganim, gotovo neprimjetnim make-upom, a kosu je oblikovala u jednostavnu, a istovremeno elegantnu punđu.

Nosite li je vi? Charlize Theron u kombinaciji koju mnoge žene izbjegavaju Charlize Theron Crvena kombinacija Charlize Theron - 2 Crvena kombinacija Charlize Theron +1 Crvena kombinacija Charlize Theron - 3

Lady Lesso, koju je u novom filmu utjelovila Charlize Theron, bivša je dekanice Škole dobra i zla i karakteran je lik kojega jedva čekamo upoznati. Ona se, također, često pojavljuje u crnom od glave do pete. 

Iako potpuno crni modni odabir može djelovati pomalo dosadnim i zatvorenim, odabirom pravih komada, krojeva i tekstura možemo stvoriti elegantne i kreativne modne kombinacije. U ovom su slučaju različiti materijali stvorili zanimljivu kombinaciju koja Charlize stoji baš dobro.  

  Charlize Teron u crnoj kombinaciji Charlize Teron u crnoj kombinaciji na premijeri filma "Škola dobra i zla" (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju