U Rimu je održana svjetska premijera filma "Fast X" redatelja Louisa Leterriera te scenarista Dana Mazeaua i Justina Lina. Ovo je jedanaesti nastavak iz kultne akcijske franšize "Fast & Furious".

Galerija Dior, haute couture, proljeće/ljeto 2023. Charlize Theron na premijeri filma Fast X Charlize Theron na premijeri filma Fast X +1 Charlize Theron na premijeri filma Fast X

Glavnu mušku ulogu u filmu nosi Vin Diesel, a među brojnim ženskim glumačkim imenima koja se pojavljuju u ovom nastavku nalazi se i Charlize Theron.

Charlize Theron na premijeri filma Fast X Charlize Theron na premijeri filma Fast X (Foto: Afp)

Slavna glumica utjelovljuje negativku Cipher, opasnu i moćnu cyber-teroristicu. Ova franšiza dopustila mi je da pomaknem vlastite granice. Kada glumiš nekog poput Cipher, imaš mogućnost raditi lude stvari. Dopustili su mi da budem psihopatkinja, a inače to ne smijem i moram se izboriti za takve stvari, opisala je Charlize svoj lik jednom prilikom.

Samo kulerica Charlize Theron uz ovakvu haljinu može isfurati vojničke čizme Charlize Theron na reviji modne kuće Dior Dior, haute couture, proljeće/ljeto 2023. Charlize Theron na reviji modne kuće Dior +4 Vojničke čizme Urban-D, Dior, 1640 EUR

Predivna 47-godišnjakinja na premijeri je zablistala u kreaciji svoje omiljene modne kuće. Naravno, to je Dior, brend kojem Charlize godinama poklanja povjerenje u važnim prigodama i ponosno nosi titulu njihove ambasadorice.

Dior, haute couture, proljeće/ljeto 2023. Dior, haute couture, proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

Ovaj put odjenula je kreaciju iz haute couture kolekcije za proljeće/ljeto 2023. godine. Efektnu mrežastu haljinu koja dolazi u paru s kratkim hlačicama i grudnjakom, Charlize je upotpunila klasičnim crnim salonkama s visokom potpeticom.

Charlize Theron na premijeri filma Fast X Charlize Theron na premijeri filma Fast X (Foto: Profimedia)

Odlučila se i za upečatljive komade nakita, ali najinteresantniji dodatak definitivno je bila kožnata francuska kapica koja je netipičan, ali vrlo domišljat odabir za glamurozna izdanja.

Charlize Theron na premijeri filma Fast X Charlize Theron na premijeri filma Fast X (Foto: Afp)

Nosite li je vi? Charlize Theron u kombinaciji koju mnoge žene izbjegavaju Charlize Theron Crvena kombinacija Charlize Theron - 2 Crvena kombinacija Charlize Theron +1 Crvena kombinacija Charlize Theron - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju