Od 27. veljače do 7. ožujka u Parizu se održava Tjedan mode na kojem će brojni brendovi predstaviti svoje "ready-to-wear" kolekcije. Među njima je i slavna francuska modna kuća Dior, na čijoj su se reviji okupile brojne zvijezde.

Galerija Charlize Theron na reviji modne kuće Dior Dior, haute couture, proljeće/ljeto 2023. Charlize Theron na reviji modne kuće Dior +4 Vojničke čizme Urban-D, Dior, 1640 EUR

Charlize Theron, njihova dugogodišnja ambasadorica i zaštitno lice, ne propušta Diorove revije pa je tako jedno mjesto u prvom redu do piste i ovaj put bilo rezervirano za nju.

Slavna 47-godišnja južnoafrička glumica na reviju je došla od glave do pete odjevena u njihove komade.

Charlize Theron na reviji modne kuće Dior Charlize Theron na reviji modne kuće Dior (Foto: Profimedia)

Svijetlu haljinu s resicama iz kolekcije haute couture za proljeće/ljeto 2023. mnogi bi kombinirali uz neke štikle ili sandale, ali Charlize se odlučila za vojničke čizme ravnih potplata. Naravno, ne bilo kakve - odabrala je Diorov model pod nazivom Urban-D ukrašen čipkastim detaljima.

Dior, haute couture, proljeće/ljeto 2023. Dior, haute couture, proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

Vojničke čizme Urban-D, Dior, 1640 EUR Vojničke čizme Urban-D, Dior, 1640 EUR (Foto: Dior)

Nosila je i njihov kaput u crnoj boji, vuneni model klasičnog ravnog kroja. Očekivano, i odabrani detalji nosili su potpis francuske modne kuće.

Posebno se istaknula torbica, novi model pod nazivom Lady 95.22 lansiran u ready-to-wear kolekciji za jesen/zimu 2022. godine.

Charlize Theron s torbicom Lady 95.22 Charlize Theron s torbicom Lady 95.22 (Foto: Profimedia)

U pitanju je nova verzija kultne torbe Lady Dior koju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica modne kuće.

Torbica Lady 95.22 na reviji za jesen/zimu 2022. Torbica Lady 95.22 na reviji za jesen/zimu 2022. (Foto: Profimedia)

Naziv torbe u sebi zapravo krije godinu nastanka originalnog modela (1995.) te godinu lansiranja nove verzije (2022.) kao simbol fuzije prošlosti i sadašnjosti.

Sunčane naočale Miss Dior, Dior, 395 EUR Sunčane naočale Miss Dior, Dior, 395 EUR (Foto: Dior)

Charlize je svoje izdanje zaokružila elegantnim naočalama čiji okvir predstavlja leptira. Od nekoliko dostupnih modela, plavokosa ljepotica odlučila se za onaj s tamnosmeđim acetatnim okvirom, zlatnim krilima i tamnozelenim lećama.

Charlize Theron na reviji modne kuće Dior Charlize Theron na reviji modne kuće Dior (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju