Glumica Charlize Theron zablistala je na premijeri svog novog filma "Gringo" u prekrasnom bijelom odijelu, ali više pažnje modnih sladokusaca privukle su njezine zanimljive štikle

Galerija Charlize Theron Charlize Theron na premijeri filma Gringo Zanimljive štikle na prvi pogled mogu prevariti oko promatrača +1 Charlize Theron U Los Angelesu se održala premijera filma "Gringo" redatelja Nasha Edgertona u kojem glavnu žensku ulogu tumači Charlize Theron.

Umjesto haljine koje su uobičajen modni odabir drugih slavnih dama u ovakvim prigodama, Charlize je na premijeru došla u fantastičnom bijelom odijelu koje joj je pristajalo kao saliveno.
Charlize Theron na premijeri filma Gringo Charlize Theron na premijeri filma Gringo (Foto: Getty Images)
Kombinirala ga je uz uistinu zanimljive štikle koje mogu poprilično zavarati promatrače. Naime, na prvi pogled čini se kao da je glumica obukla mrežaste najlonke preko zlatnih sandala, ali naravno, riječ je samo o domišljatom dizajnerskom rješenju jer se radi o mrežastoj navlaci koja je sastavni dio štikle.
Zanimljive štikle na prvi pogled mogu prevariti oko promatrača Zanimljive štikle na prvi pogled mogu prevariti oko promatrača Foto: Getty Images
Glavno pravilo o kombiniranju najlonki s cipelama kaže kako se one nikada ne smiju nositi uz modele s velikim otvorom na prstima, a pogotovo ne sandale. U posljednje vrijeme u kombinacijama na modnim pistama sve češće viđamo kako se ovo pravilo zaobilazi, a isto je uspjelo i štiklama Charlize Theron zahvaljujući mudroj vizualnoj i dizajnerskoj varci.

U nastavku pogledajte trailer za film "Gringo".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju