Zbog uloge u filmu "Tully" oskarovka Charlize Theron morala se udebljati više od 20 kilograma, ali glumica je uspjela vratiti vitku liniju. Bilo je to jasno i na premijeri njenog posljednjeg filmskog ostvarenja u Los Angelesu na koju je Charlize došla u haljini modne kuće Dior, a iako je kroj haljine takav da se ženska figura lako u njoj "izgubi", 42-godišnja glumica uspjela ju je dobro nositi.

Galerija Charlize Theron u plisiranoj haljini modne kuće Dior - 4 Charlize Theron u plisiranoj haljini modne kuće Dior - 7 Charlize Theron u plisiranoj haljini modne kuće Dior - 1 +4 Charlize Theron u plisiranoj haljini modne kuće Dior Elegantna dugačka haljina s plisiranim donjim dijelom ukrašena je zanimljivim detaljima koji se ističu na crnoj podlozi – velikim šarenim leptirima na predjelu grudu te na donjem dijelu haljine sprijeda i straga.

Na premijeru filma Charlize Theron došla je u haljini modne kuće Dior, a iako je kroj haljine takav da se ženska figura lako u njoj 'izgubi', 42-godišnja glumica uspjela ju je dobro nositi

Haljinu iz Diorove kolekcije za jesen i zimu 2018. Charlize Theron kombinirala je uz crne sandale s remenčićima na visoku potpeticu. Od modmih dodataka izabrala je viseće zlatne naušnice ukrašene crvenim kuglicama.



Glumica je priznala da se, nakon što se zbog uloge u filmu "Tully" udebljala više od 22 kilograma, osjećala depresivno. Jela je puno procesuirane hrane i šećera, a ponekad je to činila i usred noći.

Sviđa li vam se haljina modne kuće Dior koju nosi Charlize Theron?

glasova:


Željela sam osjećati ono što je osjećala ta žena i to je bio način na koji sam joj se mogla približiti i shvatiti njen način razmišljanja, rekla je Charlize u intervjuu za Entertainment Tonight. Dodala je da je put k vraćanju prijašnje linije bio pakao te da joj je trebala godina i pol da se vrati na prijašnju kilažu, a na trenutke se bojala da neće u tome uspjeti.
Charlize Theron u plisiranoj haljini modne kuće Dior - 8 Charlize Theron u plisiranoj haljini modne kuće Dior (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju